Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja vala i neznam koji ce vrag tamo,.... dobro je reko Vaha sa Bosancima nemozes nista posteno odraditi,... potpisali ugovor a idu sa B-ekipom u Japan,... bruka
Mi smo cudo od nacije.. Sve naopako i ako ikako moze da se slaze.
@zlajapravaraja Da
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Galamimo na sva usta da tim treba podmladiti. A, evo, kad covjek to provodi u praksu - opet nam ne pashe. A u Japan idemo zahvaljujuci Vahi i Osimu, koji nam dizu reputaciju. Inace, protivnik bi bio Lichtenstein...
Ali odma smo u polufinalu.
Jod ovog Bazdarevica radi ko sta hoce
Kako je krenulo, Mesa ce sam igrati. Moze na male.
Susicu odlazi! Nikad za ovu reprezentaciju necu navijati dok vidim Hadzica na spisku, kod Susica nikad nije igrao pogotovo ne protiv reprezentacija kao sto je Spanija. Zar nije ocigledno vise da je taj tip tu samo da se proda. Ma gdje igras, idi u pm! I jos ovaj Djuric. Pa jarane ili panj ili on, lopta se odbije 3 metra od njega, ne zna da je smiri. Pa haloooooo! Profesionalac a ne zna smiriti loptu! Navijam svim srcem protiv vas dok je ovog Meše neznalice. Patriota moj k***c vise. Mrs!
ooooo djesi strucnjak
@Don_Vito Znam papak da bošnju najvise boli neciji uspjeh, cinjenica je da je Susic nas najjaci selektor ikad, mozes laprdat tu koliko hoces, al rezultati govore za sebe. Jedva cekam kvalifikacije da vam se u facu smijem, jer prezirem ove nase balijandere sto misle da su neki bitan faktor na karti evrope a obrisat guzicu ne znaju. Pozz ;)
Hoce li putovati Gosp. Karabeg (Gosp. placeni izostanak)?
Matej Delač ima bh. državljanstvo. #SamoKažem I još nešto, gledam juče smo 1. poluvrijeme igrali bez lijevog krila. Zna li gospodin Mehmed Baždarević da postoji jedan strašan igrač sa imenom Aleksandar Subić koji može da pokriva cijelu lijevu stranu ? Možda čekamo da ga uzmu komšije sa druge strane Drine pa da kukamo ?
A gdje je Buric ??
Imali neko od komentatora kopiu ugovora pa da vidim tacno sta pise tamo? Ili mozda lupamo bezze kao i obicno.
kopiJu
Ne znam stvarno se se i dogovarao ovaj kup Bolja bi bila neka provjera u Europi protiv neke selekcije ...
Koja steta,ne ide ovaj levat haha
hahahahaha -.- ne vrijeđaj.
koji su ti "vaši" haha