Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je pokazao hebo vas dan niste se sa loptom sastavili cijelu utakmicu! Hebo vas onaj "fudbal" ako se to uopšte može fudbalom zvati. Lik nije dva puta loptu dirnuo, odmah "majstor". Pola onih "igrača" ne trebaju poziva dobiti a kamoli igrati, nisu u stanju tri pasa povezati cijelu utakmicu. Da ona Albanija nije još gora od nas onu utakmicu ne bi nikad dobili. Boljih utakmica ima u PL BiH!
Kodro, Dumic, Jajalo, Krunic... Svaka cast momci... Sigurno buducnost reprezentacije....
Kodro je izgleda fantastican igrac..videlo se kod one asistencije kad je poslao tako idealno preciznu i idealno jaku loptu i idealnom putanjom..izgledala je kao teledirigovana..a to bas ne ume svako..
Mnogo pozitivnog za Bazdarevica iz ova dva meca. Ne bi me iznenadilo ako mu je 'tefter' pun impresija, kalkulacija, pouka. Ima razloga za optimizam i slatke brige. Bliza mi nekako dodje i Rusija....
DARIO DUMIC DEFINITIVNO PRAVO POJACANJE I ZAMJENA ZA SPAHICA
Mali Kodro je tehnicki prefinjen, vidi se kod prijema i prenosa lopte, kao i one asistencije. Vrlo je pokretljiv i podsjeca na starog. Mislim da je on uz malo rada zreo za prvu postavu. Jajalo isto dobar, drzao igru u prvom dijelu.
Kodro i Dumić su apsolutno zaslužili da budu dio reprezentacije! Obzirom da im je bila prva utakmica, odlično su odigrali! Dumić dobio svaki duel u odbrani, visok, jak, siguran! Krunić je odigrao sjajno, a Vrančić i Pavlović nisu za reprezentacije!
Sta bolan serete po vim mladim igracima, pa neki od njih nikad nisu odigrali minute zajedno. Stpljenja.
kako je cimirot igrao nisam mogao gledat ?
a kretena svakakvih nisam stigao tekmu da gledam umjesto da dobijem odgovor lupaju mi minuse