Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta cemo bez Susica,a bas nam fali zadnji vezni
Niti je nas niti je igrac niti je mlad Najveca prevara koju nam je Safet uspio poturiti
Kome ce se prodati? Hajduk je sa 5 miliona pao na 2 i opet ga niko nece A lafo ga trazili Inter, Sevila, Celzi, Bordo, Basel, Milan.... lafina teska
Jbg kad zavisis od Izraela.Koliko sad fali i bod koji ne uzesmo u Zenici protiv Kipra.
Da nam je srecom Miske tu umjesto pjanica pa hajde,ali ovako.Taj nedorast se bukvalno vuce po terenu kad igra za repku
Lijepo je iskazivati patriotizam a posebno ako je zasnovan na nečem opipljivom. U ovom slučaju, sa 11 bodova, dvije utakmice prije kraja kvalifikacija padati u zanos i euforiju je u najmanju ruku glupo. Nemožemo u baraž i kraj jer su činjenice na stolu.
IBIŠEVIĆ HADŽIĆ LULIĆ PJANIĆ VIŠĆA SALIHOVIĆ HADŽIĆ ZUKANOVIĆ SPAHIĆ MUJĐA BEGOVIĆ Džeko u drugom poluvremenu. Svaka ćast majstore ali treba nam 100% od igraća.
JURIŠ
Sretno Velšani!!! Ovo je jedinstvena šansa da dobijete uz podrsku cijelog Velsa i veceg dijela tzv. bih... Uz vas su sutra: banja luka, mostar, prijedor, capljina, ljubiski, bijeljina, stolac, derventa...... Ma luda kuca 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
Hahahahaah, čovjek sa 7 profila sam sebi lajka i piše odgovore...ovo je nevjerovatno, pa zar neko može biti toliko jadan i bez života? Ne vjerujem...
"Pikac, nije tebi lako"...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Begović... lijepo vidjeti da male nacije grade haha sto im ga suknu
S Dzeksonom od pocetka samo nek stoji, oni ce se zadeverat oko dzeke, a onda vedo to koristi i donosi nam pobjedu.
nedipr meša ocati. .zijan tekma
Imamo dovoljno razloga za pobjedu, a još više za poraz. Prije svega, gubitnički mentalitet.
Biti realan ne znaci imati gubitnicki mentalitet,
Nama je dovoljno i 1:0. Zato pametno. Posjed, brz protok, ali prije svega tacna lopta. Strpljivo i skoncentrisano. Sansa ce doci, a onda je treba iskoristiti.
sansa ne dolazi nego se stvori
Evo jednog filozofa koji se malo razumije u nogomet. :o)) Neka i ovakvih.
samo hrabro , pa koga hebe...
Nazire li se ime novog selektora ako sutra dobijemo po usima? Jesu li zavrsili pokerski turniri?
..................................Begović..................................... ....Mujdža......Šunjić..........Spahić......Zukanović.... .....................Grahovac.........Hadžić.......................... ...Štilić.......................Pjanić..................Lulić............... ................................Ibišević.......................................... Na osnovu odigranog broja minuta u posljednja tri kola i broja golova.
Posten prijedlog. Bar je argumentovan. Hadzic umjesto Mumeta. Uz njega Pjanic ispred stopera. Bolji je na toj poziciji nego iza Ibisevica, narocito ako ga budu striktno drzali kao Belgijanci. Visca, zbog povratne trke mora biti desno ispred Mujdze. - Nas najveci hendikep i jeste nedostatak povratne trke protiv brzih ekipa. Zbog toga smo ranjivi na kontre.
A ko onda igra ofenzivnog veznog ako je Pjanic defanzivan? Mnogo pametujete strucnjaci,Pjanic mora igrati naprid.Ili Pjanic ili Styilic ili Medunjanin
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
udri ih mehmede!
udri ih mehmede!