Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna zabija tri komada.. Nema tu sta kipar da trazi
11.00km kvota na kipar buhahhahhahhahahhaha
hahaha mi smo nepopravljivi. jarane ugramo sa kiprom ima stanovnika ko zavidvici
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Spahić ?! Crveni karton, penal ili autogol, šta je večeras na redu?
golo glavom za bejha
Samo za Papeta. Cuo sam da ne moze da nadje link: http://www.sportcategory.com/c-1.html
Stvarno ako nije vidio protiv Belgije da je Spahicu rok istekao onda nemas sta pricat o selektoru i njegovom autoritetu . Pobogu ako ove ne natrcite i ne pobjedite onda treba smjenu napravit generacije ostavit sta valja i igrat dalje sa ljudima sa Kirinog Kupa , makar ce trcat . Ono je sramota kako su igrali u Belgiji mimo idiotske formacije i 4 truta nazad sa Medunjaninom sporim
Kome je ovaj Medunjanin popusio da bude ispred mladog Cimirota koji ima vise talenta u malom prstu nego on? Ista stvari sa TSS koji je deset puta bolji igrac i bio standardan u klubu kada niko nije bio. I kome je ovaj Vranjes popusio da bude ispred Zukanovica? Ovaj igra za neki nebitni klub u drugoj ligi crne Rusije dok ovaj igra u Serie A, a opet on ispred njega u prvoj postavi? Ma i u reprezentaciji su talovi sve. Kakva drzava takva repka.
Tako je Mesha, sve promjeni, samo Spahic nek ostane. Nek dobije malo samopouzdanja, dok opet ne kiksa protov Grcke ili Belgije.
Nazalost nista ni od Djurica ako ne bude dobijao lopte. Pa to je upravo selektor Belgije i najavio za proslu tekmu, nesto kao: "Zatvorit cemo dotok lopti prema Dzeki i Ibisevicu", i tako i bi:-)
Djuro da, ali sa vedom, dzeko supersub, izo umjesto vranjesa, ali sto da ti dajem besplatno pobjednicke tipove, plati mesha pa cu ti ostalo objasniti.
vratite nam konjica kao strucnog komentatora
Opaa, Meša k'o da je mene slušo, ja na PES-u tačno ovo uradio.
Et zasto ovakav sastav nije bio protiv Belgije dzaba komplikacije Djuric i treba igrat od prve.
PREGAZIT CEMO OVAJ KIPAR KO PLITAK POTOK U INAT DUSMANIMA !!!
spahic veca opasnost od kiparskih napadaca
ako kanis pobjediti ne smijes izgubiti
Pošto svi volimo biti selektori moja varijanta bi bila Đurić umjesto Džeke, a da Vedo igra.
Slazem se tvojim prijedlogom.
Slazem se tvojim prijedlogom.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Napokon Djuric od prve minute, treba i Cimirotu dati vecu minutazu.
mi uvijek moramo dusu primit prije nego se opameti selektor i postavi kako treba formaciju kao sto je veceras.