Komentari (297)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sagledajmo stvari realno . Nemamo ni znanja ni mentaliteta tako da je vrijeme da prestanemo sami sebe lagati , što prije prihvatimo realnost da smo karina biće nam lakše . Nikad a ma baš nikad nismo pobijedili kad je bilo najpotrebnije . Na klupi još gori kozoglavi idiot koji ne bi mogao dvije ovce čuvati i koji ni sam ne zna objasnit svoje poteze , sa frajerom do sad nijednu bitniju utakmicu nismo pobijedili .
Uzas - drugorazredno vodjenje ekipe s klupe...Ovo je trener nivoa 1. lige FBIH. Jajalo igra citav mec a do 60 minute je imao 9 izgubljenih lopti? Visca igra citav mec bez bilo kakvog ucinka? Ibisevic igra kao zadnji vezni? Protiv ekipe koja nije imala udarac u okvir gola vadis napadaca Kodru a uvodis zadnjeg veznog Besica? Bicakcic i Visca zajedno igraju istu poziciju - desno krilo? Grci te iznenadili? Zar oni mogu iznenaditi i to jos prljavom igrom?
Trebali smo mi dovesti Vahida Halilhodzica kad smo imali priliku i dati covjeku odrijesne ruke da mu se niko ne mjesa u posao.Vidjeli smo sta je uradio sa Alzirom na SP-u i kako su igrali,a sad cemo vidjeti sta ce uspjeti sa Japanom.Mozda jedini trener od ovih starih generacija koji bi mogao nesto promjeniti u selekciji.
grci su igrali prljavo a mi lose
Napao si grke u 88 minutu utakmice, Toliko o tvom znanju i hrabrosti. Idi jarane, ali što prije.
I ti si Meša, zreo za bolnice. Vodiš reprezentaciju jedne države, a ponašaš se kao seoski trener. Ćurta.
Koji k.vise forsira Ibisevica?!Djuric je spremniji i kompletniji igrac od njega!
Duric je povrijeden.Covjek imao operaciju jos se oporavlja.Nikada mi nije bilo jasno zasto nikada nismo igrali sa Dzekom i Duricem zajedno,kad su tu ili igra jedan ili drugi u kombinaciji sa Ibisevicem.
Treba nam moderan trener ko skibe koji zna da napravi timski duh i podigne kvalitet prosječnih igrača. Kad shvatimo da smo ispod prosjeka onda razočarenje neće biti tako žestoko i bolno.
Zivim za dan kada ce drzavni tim voditi neko hrabar i svjestan nasih kvaliteta.Dosadilo mi je vise da 85 minuta svake utakmice igramo strpljivo i ona zadnjih 5 minuta ko fol mi pririsnemo.Kvalifikacije su izgubljene.Uz svo duzno postivanje,hvala Mesa ,hvala Vedo za sve dosada,dosta vise kojekakvih klosara koji se provlace kroz reprezentaciju radi licnih interesa.Kad sam rekao hvala mislio sam hvala i dovidnenja,jer od stare slave i imena se ne zivi.
Eh sreća da ne bude Spahe tek tad bi frcali zubi :):)
Nema koncept,plan B,muda i osjećaj ekipu pokrenuti. Imao toliko opcija a on najgore izabrao. Ibišević najlošiju tekmu odigra što sam vidio od njeg i što se može dogoditi al umjesto da ga izvadi on mladog Kodru blamira. Ako hoćemo ikakvu šansu još da imamo mora Meša prestati i Barbarez+Misimović preuzeti. Al kod nas odlučuju još uvijek šupci ko će biti Trener.
Zovite CNN I kazite opet "genocid"
@bob.pell.7 dobili po PICCI em su sami trazili sa transparentom
Zovite CNN I kazite opet "genocid"
Sada ce nadrinavijaci pljuvati Mesu kao sto su onomad Safeta...
Skibe je unio drasticne promjene u Grka,reprezentacija koja je u proslim kvalifikacijama gubila od Farskih ostrva,Njemacka skola je najbolja na svijetu,zasto mi nebi probali sa mladim selektorom tipa Barbareza covjeka koji je citav zivot igrao u Njemackoj,rad,red,disciplina.Cast i Mesi,Papetu,Muzurovicu,ali ovo danas je moderan fudbal koji je dosta napredovao od vremena kad su oni igrali i kad si morao imati 11 strasnih individualaca,da bi napravio rezultat
barbarez nema dan rada kao trener, a kocka i alkohol nemaju veze sa redom i disciplinom
safet susic pape - selektor reprezentacije BiH
Bazdarevicu -0 da minus nula,bruku si napravijo....
@tale "NAPRAVIO" seljacino