Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala ti sefe!!! TM87
sef stocne pijace
Sta je za ove sto nemogu kupiti tu ulaznicu. Rado bi dao dvije vrece cementa i imam nek tri mreze ,nako zjape bezveze u dvoristu.
ulozi to u onu kamp kucicu u butmiru
Gest vrijedan hvale ! :))
stvarno serete vise sa ovim slikanjem,jbt kao da su dali 100.000 a ne za njih pisljivi 1000 km i to za 10 godina kartu,a mi koji svaku tekmu kupujemo kartu mi smo kurtoni...mrs
Tek sada! Šta je do sada čekao?
aferim
sad ispada da zeljo ima navijaca
Toliko ga cijene da je morao kupiti.Valjda se legendama kluba da i pocasna loza djaba da gledaju tekme,u znak zahvalnosti.
Jel klix objavio da je i Brajlovic nabavio jednu😂😂
Sve se nema a nova kosulja se nosi
Debil 😂😂😂
fk meljo
Dosadni ste vise sa tim, pravi navijaci kupe ulaznice i ne eksponiraju se po medijima kako su kupili ulaznice ili pomogli na neki drugi nacin
sadaka arena hehehe, hajde strumfovi pucajte dislike