Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baždarević: "Imamo snagu i kvalitet, a i bolji smo od Velsa u sjedecoj odbojci"
Dajte ljudi, ne napadajte covjeka za nesto sto nije rekao. U tekstu nigdje ne stoji "Bolji smo od Velsa". Citajte malo dalje od naslova (koji je ionako netacan).
Stavi malog amidzinog umjesto Besica,svakako ste nam rekli da je zadnji vezni. Stavi ga Mehmede ako smijes,ne znam zasto ga onda zoves. Da nije neki tal u pitanju????
Jasta ste bolji .Daj ba selektore spusti malo tu loptu i pogledaj koji ste na tabeli i kakvim igracima raspolazes.
Izgleda da će ovo biti jedan veliki LOL
Imamo kvalitet pobjedit Vels a isto tako izgubit od Kipra
Bez Džeke i Bešića gori smo značajno od Velsa. A kad igraju Džeko i Bešić onda smo isti. Valjda ovo nije on odvalio nego novinari izmislili zarad prodavanja vjesti.
hsahshahsahshahshashahsahshahash sisajte mi cunu
Cemo da vidimo.
Ma mi smo najjači. Pitajte Ivicu Osima i on ce to potvrditi.
Mesa,pljuni Balea u svlacionici,izbaci ga sa kolosijeka
Ova izjava je u najmanju ruku neozbiljna ako se zna da kompletan Wels igra u engleskoj Premier ligi + Bale.
Sta se brines Mesa, imas Avdiju betmena
izgleda ovaj meša je jedini optimist u državi ha ha
Mesa je u odnosu na Susica povukao vrlo jasne poteze. Naravno da mnogi to ne vide jer kod nas tesko da nesto mozete cuti o formaciji, taktici, ulozi igraca u svojim timovima i u reprezentaciji. I dok je Susic krivim odabirom taktike i formacije igracima oblacio "dvije lijeve kopacke" jos prije pocetka utakmice, Mesa takve greske nije napravio niti jednom. - Danas je malo reprezentacija na svijetu, koje bi se mogle vaditi protiv Belgije u Briselu, pa tako, usprkos dobroj formaciji, taktici i pravom odabiru igraca nismo mogli ni mi. Yebale su nas individualne greske, na koje trener ima malo uticaja.
pokažite kako je prebijen navijač sarajeva ispred stadiona od strane zaštitara,bruka i sramota ni kriv ni dužan