Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realan cilj je da budemo drugi i da budemo u 8 najboljih drugoplasiranih, to se mora ostvariti a onda u baražu nek nam je Bog na pomoći! Pobijediti Kipar, Gibraltar i Estoniju a protiv Belgije je i bod uspjeh :))
@Yokohama Što si se naložio? Isto dijete.
Cak i ako dodjemo do baraza necemo proci Portugal
"pobjedom mnogo toga rješavamo" kaze Vranjes. Ne znam samo sta to rjesavamo. Moramo dobiti, a poslije Belgije ce sve biti rjeseno.
De malo,, čvoke,, na treningu pa se useremo na utakmici...
Ako nemozemo posrani kipar pobijediti i ne zasluzujemo da idemo u baraz.
Muka mi je od ovih izjava ovog našeg selektora ... , imamo kvalitet , trebamo ovo , bla bla bla Izađu na teren , skroz druga priča , pa jel ih spremaš hajvanu na treninzima ?
Imaju veliku podrsku istocnog kipra :)
Kikser invalid 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Vranjesu ODLAZI !!
neznam zašto se mi lafo nešto uzdižemo iznad Cipra evropska unija 1 milion stanovnika a mi nismo eu i imamo isto toliko stanovnika kada odbacimo krvate koji nisu bosanci kada odbacimo ratne zlocince koji nece u Nato ostaje nas milionce pa neka nam je sa srecoM!!
Bazdarevic ubleha bek nam je Bog na pomoci!
@Yokohama komentar nije za mrzitelje BiH. Odtipkaj
Pa nije Belgija, šta biste riješili, ne kontam xd
Dzumhur uzeo 1. Set Cuevasu, je*o ovo
Molim redakciju Klix da ukloni profil konjusarskog provokatora i spamera ili tzv. BH Hrvata "Yokohama" Hvala.
Pozdrav Bosno , manite priče , pobjede su jedini dokaz a srati i izgovore smo čuli više puta.Znači Meho nedaj se i tvoja riječ mora biti zadnja.Mani ove kobejagi koji u svojim klubovima igraju kao Mesi a u reprezentaciji dodu samo da se odmore .