Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ramazan , petak , pogledace i dragi Allah.
Nadam se samo da fanatikosi nece zabrljati. Nemojte ljudi da gubimo utakmice za zelenim stolom. Bolji smo od njih i siguran sam da cemo ih dobiti , ne treba samo nasjedati na provokacije , jer ce ih biti. Oni znaju da nas na regularan nacin tesko mogu dobiti , zato pamet u glavu . I igraci i navijaci.
DZEKO DAJE KOLASINAC DAJE BAZDAREVIC SLAVI BIH SLAVI
Mene je strah Begovica , odavno nije branio. Nadam se da se nece osjetiti nedostatak utakmica. Ja bih gurnuo malog Kodru ili Bajica umjesto Ibisevica . Tacno je da su jos nedovoljno iskusni , al u ovakvim utakmicama se radjaju veliki igraci .
Naprijed Zmajevi!
Ako budes na nivou u kakvom i jesi to ti Edo mozes i sam rijesiti.
Svaka slika je posebna,drugacija i draga na svoj nacin!
Jel Mesa pregledao kasete od Grcke :):)
Samo jako do pobjede... hajmo Bosno, hajmo Hercegovini
Svi u Traviju poslije tekme Amin Jarabi pobijeda nasa.
Manekeni gledajte odma u startu kome ćete skinuti gaće , kome ćete opalit plesku i kako ćete nasjesti na neku provokaciju . I naravno nemoj slučajno da bi potrčali , šetajte po terenu i na kraju utakmice pripremite hiljade izgovora.
I ''x'' je povoljan rezultat ! - P A P E
Mi nikad a ma baš nikad nismo pobijedili kad je bilo najpotrebnije . Sutra je takva utakmica takodjer . Sutra ili ćemo pobijedit ili ćemo prestati sami sebe lagat i ubjeđivati da imamo kvalitet i znanje za igranje prvenstva . Ovo je vjerovatno zadnja šansa za ovu generaciju da se pokuša još jednom negdje plasirat . Kad ode i ovih par igrača što nešto vrijede onda ćemo biti u rangu Somalije .
ovde moramo biti realni..Grcka je u ovoj utakmici izraziti favorit.Nereseno bi bio veliki uspeh za BiH a ujedno i veliko iznenadjenje.Bodove treba traziti protiv sebi ravnih kao sto je Gibraltar...Estonija je vec tvrdji orah, tu sam vec mnogo manji optimista
Nije bolest sve sto boli...tebe boli Bosna ponosna...za inat dusmanima kao sto si ti, za inat svim Bosno mrzcima...Samo Bosna.
@UvijekBosna u znak dobre volje ja ti dadoh +
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Baba kaze bice 0:7, a u pm
@trgam baba kaze 7:00 pm ili am
@mahfuz Kaze baba 0:7 90'
PRIKAŽI ODGOVORE (3)