Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HVALA TEBI MEŠA, EVO TI FIN POKAZATELJ I PUTOPIS KAKO DALJE RADITI :)
@DonDiiego jesi vidio ček koliki je? Moze se napraviti 30-tak terena za mali nogomet! Uspjeh je to! Nije nimalo trivijalno!
@DonDiiego pateticno je da ti sjedis u kancelariji od pon do petka i zato uzimas 2000KM.tebi nije mjesto ni da cistis wc. toje previse gospodski posao za tebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dino lopove...Spahu treba izbaciti iz reprezentacije,dzeki reci da se uozbilji..
Aj nek samo nije pjesma o kerusi
HVALA TEBI MESA, A I SVIMA VAMA NA OVOME!!! VOLIM TE BIH 🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Malo preserajemo sa slavljem. Lijepo je da smo uzeli ovaj turnir, ali ne može kompanija iz saveza ovo prodavati narodu kao aman pobjedu! Talovi u savezu i razmišljanje nivoa mahalskog fudbal su nas koštali kvalifikacija za Francusku!
Hahahahaaaa umirem. Jos jedan clanak o kikiriki kupu sto je BiH osvojila protiv Azijske velesile u nogometu. Za koji dan pocinje Euro a ovi slave pobjednike jadnog kupa za koji ionako niko nikada nije cuo.
Mi smo mala, neuređena i komplikovana država, tako da nam je svaki uspjeh ogroman :) Pozdrav druže :)
Ti nisi nekicoek..ti si nikakav covjek..djiko..
Hajd' sad budi pametan, pa upri prstom koga izbaciti od ovih momaka? Jer ovo je bilo zamisljeno kao 'B' tim?! Odjednom, imamo dva solidna 'A' tima...
Prvi trofej fudbalera BiH je ipak istorija BiH fudbala. Napisali si je oni za koje se govorilo, ne koštaju koliko oni skupi, koji nisu htjeli da pođu na ovu " turneju".
Sada , neka malo razmisle oni koji su mislili da je odlazak u Japan samo tuistička šetnja! Srce na terenu!
Definitivno je Djuric prvi centarfor reprezentacije, Dzeko rezerva, kao i Besic, Vranjes, i Ibisevic, Spahic, ili da se oproste od reprezentacije, sto su dali hvala im sada se stvara nova reprezentacija.
Mešini momci j***, a ti se Muzafere kupaj u Dubrovniku.
Mesa je poslije Ivice Osima najveci dobitak reprezentacije . Pravi je radisa !
Drago mi je najvise zbog Mese , sad mu niko ne smije nista prigovarati ,cak ni novinari. Svima je zacepio usta . Bice mu mnogo lakse raditi ubuduce.
@sarajlija76 Koliko mi je drago zbog Mese, cini mi se da mi je jos draze zbog Vahe...
Kazem ja neki dan , samo pustite Mesu da radi svoj posao . On je daleko najposveceniji svom poslu od svih trenera do sad. Svaka cast Mesa samo nastavi tako i ne dozvoli da ti se iko mjesa i remeti atmosferu.
Mi smo narod zeljan veselja i sreće. Kad bi ovi momci znali kakav bi im bio docek nakon osvojenog npr. europskog prvenstva. Prolivali bi krv na terenu za svaku loptu ako treba.
Smijesno. Nismo mi dovoljno kvalitetni za osvajanje EP.
@pinkman definitivno da nismo, ali kazem da nisu svjesni kakav neviđen docek bi bio. Veci nego igdje drugo!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
HVALA ZMAJEVI
HVALA VAM ZMAJEVI ZAJEDNO SA STRUCNIM STABOM I KOMPLETNIM SAVEZOM. A ONIMA KOJI SU IZBJEGLI OBAVEZE PREMA REPKI I ISFOLIRALI TAKODJE HVALA JER STE STVORILI PRILIKU OVIM MOMCIMA DA SE POKAZU I DOKAZU,MADA VAS TREBA KAZNITI NA NEKI NACIN RADI BUDUCNOSTI