Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja strucnjaka i kurrca
Ko god se sjetio ovog strucnjaka do pita za mišljenje trba mu dati nagradu za najveceg šaljivđiju.
kaze covjek koji redovno od Kipra gubi sa najjacom generaciom..
Mehmed Baždarević - Meša , selektor BiH
haj ti z Bakom, "rezultat iz open"...il kasete gledaj s Papetom. Bio si brate dobar igrac, al' kao trener, ne vidim nista u tebi. Izvini. :-)
da ima imalo obraza, sakrio bi se u mišju rupu i šutio. Dokazani diletant
Jes vala Rakitić i Modrić pucali po Sarajevu. Hajd ne rise
Da bi pobjedili ne smijemo da izgubimo. Joj stručnjaka...
NEMOJ MEHMEDE MOLIM TE!
Hrvatska ispada aBd već od Danaca, ne razumijem ove naše izdajnike sto kao navijaju za hrvate i srbe a oni agresori teški... Puuu
ja ti evo hebem sve sto imas zensko u familiji!!!!!! balijo smrljiva!!!! sto ne navijas za tursku?? Gušit ces se ti sutra odkite,kad budes gledao kako cemo majstrski uzeti Dance!!Crkni balijo, ali hrvatska igra NAJLJEPSI I NAJSRCANJI FUDBAL!!!!!!!!!Posto nemas veze s vezom,odamh da ti kazem da cemo uzeti i spance u cetvrfinalu....da ne crknes od muke,evo najavio sam ti!!!!
EVOO BALIJAAA JOS!!!!! DODITE BALIJE DO KISELJAKA MALO.....SUTRA NAVECER!!!!! mi smo uvijek tu!!! AKO SMIJETE!!!! A MOJI PRIJATELJI BOSANCI IZ ŠEHERA,,,,,ONI CE BITI TU NARAVNO!!!! JANJAC SE OKRECE,....PIVO SE TOČI!!!A VI SELEFIJICE I KRATKO PANTOLONAŠI I BALIJICE,DUDLAJTE GA MEĐUSOBNO!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jeli ovo vic
Danac ima san a kad mu dođem ja zapamtit ce on sta je ruka ta nasa Hrvatska
Naravno jer u ovoj fazi su svi favoriti. ..Mesa ne lupaj ba
i njemacka mu je bila favorit!!AHAHAHAHAHAHAHHAHA EE EMOJ MEŠAAAA