Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CCC, sve selektori na ovom klix-u, Dzeko je i dalje najbolji stjelac repke bez obzira sto ne igra za klub. Glupo jeste da se poziva igrac koji ne igra za svoj klub, ali i Baljic je igrao za repku a nije igra za Real. Mislim da ima igraca koji su zasluzili poziv ali i onih koji ne. Na zalost igraci iz domace lige nisu na nivou da igraju za repku iako ih ima odlicnih. Covjek se odlucio za ono za sta on smatra da je najbolje. Isti ovi igraci su nad odveli u Brazil i sada nam nevaljaju. To je bosanko, bolje tudje nego vlastito.
odveo je i MAradona Argentinu do naslova SP ... sto ne znaci da bi trebao igrati i dan danas za repku ...
ja ne znam kakve veze ovaj tvoj odgovr ima sa ovim sto sam napisao. Ne znam koliko pretite ostale repke ali pogledajte Englesku koja ima mozda jednu od najjacih liga na svijetu i imaju igraca na izvoz, koji su sigurno kvalitetniji od pola nase repke, pa ne naprave nista posebno na prvenstvima. Pogledajte razvoj situacija u repki, svi selektori koji su bili i otisli uradili su nesto i nakon par vezanih poraza ili losijih rezultata su skinuti. A svi poslije su zvali iste igrace, to je problem nase nacije i problem svakog selektora koji nema stava, ne dovoljan broj igraca (kvalitetnih) za pozvati. Ciro je vecinu ovih momaka doveo u repku a otisao je sa klupe samo tako. Sjecam se kada je ciro bio selektor gdje mu na jednoj tekmi skandiraju Ciro majstore a na drugoj Ciro pederu samo zbog toga sto je primila repka gol. Tako da nama Bosancima niko ne moze udovoljiti, dzeko da gol dijamantu, legendo ovo ono, a onda ne valja zato sto ne igra za MC
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
mahmutovic?
evo sad napisah malo duzi tekst i tek se onda sjeti Mahmutovica.....mislim da je zasluzio poziv. i ako nije najjaca liga, ipak je u (trenutno) najboljem klubu i jos cetrvrti strijelac lige......meni bolje i to nego neko ko je u Italiji za 12 mj zabio dva gola ili neko ko ne sjedi ni na klupi....
Mehmed Baždarević - Meša, selektor BIH
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bravo Bazdarevicu da si pozvao Ermina Zeca Bugojanskog zmajaaaa
Unaprijed ti se poserem na spisak Mehmede ako ce na njemu biti amidzin Maradona i njemu slicni.
Hoće li se slikati sa onim iz Waltera...ugasili komentare za Walter,valjda zvao Adis zvani Kur...n sin da interveniše. Ima li ijedna još škola fudbala u Sarajevu i BiH osim njih...ta djeca izgleda ne igraju fudbal nego se samo slikaju a namazani Adis klepa lovu sarajevskim iskompleksiranim jettsetterima...
nekako imam osjeca da ovaj nece nikog da uvrijedi pa stalno pazi sta prica. kao prvo, nije realno dovoditi Husidica iz Amerike da bi odigrao mozda pola utakmice. dovodili su i Misimovica iz Kine ali je to ipak skroz druga prica. kao drugo, Mario Vrancic nije toliki potencijal koliko se prica. kao trece, imamo veliku rupu na poziciji desnog beka. o tome nikome ni "A". Mujdza zadnjih 12 mj il je bio povrijedjen ili je bio na klupi. tako da i nakon duge povrede nije ni imao mogucnost da se vrati u formu. zamjena mu je jako tanka. bolje reci nikakva. ne znam ko bi osim Vranjesa mogao igrati tu poziciju. mozda Cocalic. al o njemu premalo znam da bi ga komentarisao. reci cu samo da je Vranjes za mene nizerazredni igrac koji dugorocno ni u jednom klubu nije bio standardan (barem ne van BiH). sto se tice Ibisevica, razumijem Mesu sto ga je pozvao ali isto tako bi ga razumio i da nije. trenutno najbolja opcija: Hajrovic kao drugi spic.
Ima smisla od odbrane se krece. Mada nama treba i uigran vezni red i jos jedan dobar napadac.
Da se podsjetimo sutra derbi Njemacke:(Wolfsburg :Borussia Dortmund) Bice jako interesantno igraci borussije su izjavili ovu utakmicu igramo za Jürgena Kloppa,jer napusta Dortmund sa zavsetkom prvenstva..!
meša šta prozivaš ljude
Sve dok politika kroji ko će i kako igrati možeš pozvati i mesija njemu je igrati onako kako kažu političari koji očigledno u jednim se slažu a to je profit ili narodno rečeno IMT.
Vala mogo je I onog iz Ceske covjek osvojio prvenstvo I najbolji strijelac...Vedi svaka cast al nije vise za reprezentacije...kao ni Salihovic...
Meša nastavlja Safetovim stazama. . opet se pozivaju igraci koji neigraju i totalno van forme. . Nemoze kod nas nista posteno i regularno. . dzaba vazda ista demagogija. .. Fuj.
Sve dok imamo Tinkija i Avdu nema zime za nas..pa bolan Mehmede boljih pred kucom imas u sarajevskim klubovima..