Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sretno zmajevi...
E moj Baždareviću vjerovao sam ti ali ti si gori od Telećoglavog , samo pričaš kako ćeš ovo , kako ćeš ono , a nastavljaš sve po starom . Dodao par svojih amatera i nastavljaš po starom , rezultati i igra očajna iz utakmice u utakmicu pogotovo kad nam dođe neka ozbiljna reprezentacija . Potrudi se sad da nam dovedeš i tog otpada iz Izraela koji nije imao mjesta ni u Dinamu . .
Umjesto da dajemo šansu svojim i mladim igračima mi se borimo da pokupimo sav otpad iz Hrvatske i Srbije koji nije imao mjesta ni u petoj postavi , a zašto nisu imali , vidjeli smo upravu na primjeru Jajala u Belgiji .
nemoj spahica majke ti
ako zijanimo dole to je belaj
Godpodine Baždareviću , učinite sve da vratite Misketa i eto Vam nade za plasman , nikako drugačije....
copy/paste golmani: Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Jasmin Burić  - odbrana: Ognjen Vranješ, Mateo Sušić, Ermin Bičakčić, Emir Spahić, Edin Cocalić, Ervin Zukanović, Toni Šunjić, Marin Aničić, Sead Kolašinac  - vezni red: Edin Višća, Danijel Milićević, Senad Lulić, Izet Hajrović, Miralem Pjanić, Haris Medunjanin, Gojko Cimirot, Mario Vrančić, Mato Jajalo, Tino Sven Sušić  - napad: Edin Džeko, Vedad Ibišević i Milan Đurić. 
nemaš koga drugog, godinama
uz dužno poštovanje, jedva čekam da te darijo srna zamjeni. vrijeme je za nove, mlađe i modernije trenere koji su tu in.
Najgori su mi ovi jezikoznalci koji nonstop vrše veliko srpskohrvatsku-hrvatskosrpsku hegemoniju i kulturocid nad Bosnom, Bosancima Bosanstvom idr. Ne kaže se bodova ...neg bodEva konjE
ma koga god povedes kad te grci vide takvog ruznog izgubice sigurno
dobice sutra spisak i on ce objaviti
Ako budes ( drgi moj Mesa ) glumio glumca kao protiv Belgije sa postavom i taktikom onda nam je bolje da odmah registruju utakmicu sluzbenim rez. 3 - 0 za Grke barem necu cir dobiti
Ma ovaj Meša je gori od Teleće glave . Vjerovao sam mu ali pokazao se da je odron od trenera . Žalosno je da osim Vahida nemamo poštenog trenera . Ne mogu vjerovati da nemamo nijednog trenera koji je radio negdje u nekoj od 5 najjačih liga , čak nemamo ni trenera koji je vodio neke prosječne klubove kao što su Maribor , Makabi , Viktoria Plzen , Ludogorec i slični . Najveći domet naših kvazi stručnjaka je Afrika ili Turska 2. liga , jadno da ne može biti jadnije .
Grci ce ovo rijesit rutinski