Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa kad vec objavljujes clanak, onda se zainteresiraj za isti..ako ne pratis fudbal, ukucaj u google i vidjet ces da postoji klub Mainz za koji igra taj tvoj 22-godišnjak :) vjerujem da ima dobar broj nezaposlenih koji posjećuju portal i citaju clanke nepismenih, priglupih idiota kao sto si ti..i pitaju se, zasto ovaj neandertalac ima posao, a ja mu mogu lektor bit?! :) malo vise volje, malo samo ukljucis mozak i ispadne korektan clanak, i cista obraza primis platu.
vijest stara najmanje tri dana..smijesno
hahaha....znao sam da se covjek zove Jan Kirchhoff i da je igrac Mainza,a vi pisete Mainz Jan Kirchhoff hahaha...ko sve radi na portalima to je za nepovjerovati...dragi autor ovog teksta da li si ti uopste zavrsio neku skolu kad si tako pismen ili si jednostavno glup?????
hahah 22 godisnjeg mainza jana kirchhoffa
...morao sam dva puta procitat tekst...il zato sto je sfušeren...il zato što sam mahmoran...pitanje je :)