Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma pričajte šta hoćete, Bayern osvaja sve moguće titule, igrom i zalaganjem, ne treba im super star to je njemački nogomet sinovi
Najdosadnilja Liga u kojoj je unaprijed poznat prvak.
Mi neutralni bi voljeli da Bundesliga bude neizvjesna kao nekad. Pa sjecam se da su se do zadnjeg kola za titulu borili i Schalke, Dortmund, Leverkusen, HSV, Werder. Ti klubovi sad ili su u Cvajti ili sluze Bayernu za popravljanje gol razlike. Za ovu situaciju su Bavarci najmanhe krivi.
...upravo su oni najvise krivi,kao i rukovodstvo Bundeslige koje ne zeli da ukine pravilo Regel 50+1 i dozvoli strana ulaganja u klubove.
...smijesna liga...znas 20 godina unaprijed ko ce biti prvak...ovo je zanimljivo samo baustelcima i periguzima na privremenom radu u Njemackoj i dijasporcima.
Je l ti spanska smijesna, koja je zanimljivija za cijeli jedan dodatni klub neizvjesnosti?
@megaman4...pa bruka je sto ne osvajaju LP svake sezone s obzirom da su pokupovali sve najbolje igrace iz cijele jedne lige...zasmisli da City pokupuje sve najbolje igrace iz EPL od svih konkurenata...e to ti je Bayern u Njemackoj...imaju ljudi svoju privatnu ligu gdje im ostali klubovi sluze kao filijale.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidjet cemo ih kad nalete na Barcu,ima.da ih oduci od fudbala barcelona
Hahahahah kakva trolcina