Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja glupost,pa novinari bi i mater prodali za 50 miliona,nisu u Bayern-u toliko glupi,sta je ovaj mali dosad pokazao,nije par utakmica mjerilo.Juventus ove godine kupuje 150 igraca.
Ako je Bayern platio onoga iz Atletika za 80mil još povrijeđen pola godine onda je ovo čak i niska cijena za talentovanog Zaniola.
haj kud sam mamuran kud nemam para za pive kud nema fejsbuka kud nema mesendzera pa staaaaa cu vrimmm baaa
Zamisli ove pare dati siromasnima, bio bi rjesen goruci svjetski problem.
@Niski predstavnik ne bi. Siromasni ljudi i jesu siromasni jer ne znaju sa parama. To bi potrosili i ne bi opet imali. Znas onu sa pecanjem ribe? Dadni ribu covjeku i nahranio si ga danas, nauci ga da peca i nahranio si ga na duge staze.
@limalini , pa zasto Bogati ne uce siromasni da pecaju ? Kad bi svi bogati bili niko nebi radio za drugog vec bi sam znao pecat ali ovaj sistem nedozvoljava svakom da peca jer mora biti siromasni da bi neko bogatasu mogao wc cistit
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pusti Braco, i ti i Kovac ste zalutali na te pozicije.
Ovaj ako vrijedi 50 miliona, onda cijeli zeljo vrijedi 10 miliona hahahahaha 0:3 🤙🤙
I ovaj Bayern sta kupuje ne bi ni moja nana na tefericu kupila.