Zadovoljni rezultatima
30
Bayern poslovao s rekordnim dobitkom
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> http://v.ht/xmiss
Bayern je dionicarsko drustvo. Prodavali su dionice kluba Adidasu, Audiju i Alianzu da bi se stabilizirali, a sad pamet sole kako su uspjesni. Jesu al pare nisu njihove nego im rampe za investiranje dizu vlasnici koji sa fudbalom imaju veze toliko da se njihove firme nadju na dresovima. Sada ce se najbolje osjetiti razlika izmedju njih i ostalih velikih klubova koji se nisu prodali ili su u vlasnistvu arapa kao MC i PSG. Ovi ce kupovati najbolje igrace, a Bayern ce "pametno" investirati ;)
Koja organizacija. Al ne moze niko bit u upravi ako nije nesto uradio za Bajern. Strasno. Kakva masina.
Tako se to radi a ne ko Real i Brca,rupe bez dna...
Posuditi do 1,000,000 EURA ([email protected]) Trebate hitan zajam? Ovdje je vaša prilika da biste dobili kredit od naše tvrtke po kamatnoj stopi od 3%. Naš krediti su osigurani i zajamcena. Kontaktirajte nas danas, uz iznos potrebno. E-mail: [email protected] WhatsApp: +33758119861
ma je*o ligu nek ima para. kao da im je bosanac šef