Dijamant ponovo u Bundesligi?
316
Bayern ponudio Cityju 25 miliona eura za Edina Džeku
Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebali ste odma izračunati kol\'ko ide para Želji, da se ne mučimo bezze :D
Predlažem da uz ove rubrike : Sport, Politika, Foto itd. uvedete i rubriku \"Gdje će Džeko\".
dzeko bi vise igrao u bayernu nego u cityju
Ako Dzeko ode u Bayern onda cu morati slusati vas Bosanske pede*rci*ne koji ce te postati prekonoci veci fanovi Bayerna nego oni sto su to zadnjih 40 godina! BiH drzava selj*aka i biljm*eza!
Ispasce ko uzor njegov Shevchenko. Ode u Englesku pa ne moze pa ondar ode nazad odakle je i dosao pa ondar vidi da nije problem u ligi. Ondar ce se vratiti u Bosnu i biti dobar u nasoj ligi ko Shevchenko u Ukrajinu
Deutschland,deutschland uber ales...:)
TOČNO PRIJE MJESEC DANA OSNOVAN JE JEDAN OD NAJJAČIH I NAJPERSPEKTIVNIJIH KLADIONIČARSKJIH BLOGOVA NA OVIM PROSTORIMA.MOMCI SE NAZIVAJU NAJVEĆIMA NA BALKANU A PREMA % DOBITNIH LISTIĆA TO I JESU---> http://zlatni-totti.blog.hr/
A jeste i vi levati majko draga,zar mislite da Bayern ima para ko City pa da pojacaju klupu sa 25 miliona vrijednim napadacem? Dzeko ako predje za 25 mil igrat ce prvu postavu ,a ako bude katastrofalan onda ce tek poceti grijati klupu.
Avaz kaze 20 mil. funti ,ovde 25 mil eura,ili ti 50 mil KM ovo zadnje najbolje zvuci eeeeeeeeeeee 50 miliona
nemoj prelazit u bajer jer su tamo supci
O da, Džeko ima itekako šta tražiti u Bayernu, naigro bi se tamo, posto legenda Bayerna. Jer mogao bi se odlično ukopit u sistem igre, da je Bayern imo Džeku u finalu, sad bi glasio naslov Džeko presretan u timu Evropskih prvaka ;)
Jooj sto ne mogu ovih č.e.t.n.i..k.a. sto su ljubomorni na Dzeku i nas bosnjake,č.e.t.n.i.c.i.mozete samo gledati i jesti se sto BiH ima najboljeg i najplacenijeg igraca na balkanu hallo na balkanu svih vremena C.R.K.N.I.T.E. .K.R.M.A.D.I.
ma on ce u gradinu iz srebrenika
Samo se ti Edine nastavi prodavat\'. Želim ti u karijeri još barem 2, 3 velika transfera. P.S. Željo od svakog transfera dobije 3, 5 % naknade za treniranje. :-)
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
vi sto me mrzite, ae recite to u lice pič.kice ofucane, NEMOJ DA VAM MAME DRIBLAM ! ! !
Bolje se ti vrati u Želju,tamo bi igrao bar poluvrijeme.