Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"potrošit cemo onoliko koliko he potrebno\". Toje prava izjava. Lijevi bek, stoper. i golman. Za te pare se da sve troje uzet ;)
Nemoj tako. Svabe su iz Stuttgarta. Kakva je to prica da neka siromasna pokrajina ima ovolko para ne bi bio narod bogat vec njihovi visi funkcioneri koji po to lijepo investirali u dobrobit svoje porodice. Nek kupe nekoga iz Borusije dok se moze. Ako se etabliraju u vrhu tabele opet cemo imati jakog protivnika. Neverkusen nije problem ionako svake dvije sezone dozive krah
Svabo je to bolan, mogu se kladiti da ce pare maksimalno dobro iskoristiti Bavarska = BMW, Bayern, svabo! ... treba li cetvrto nesto ;)
E moj Džeko ovdje je tebi mjesto bilo :(
E u ovaj klub je trebo \"znas ko\" otic.
Eh da je nekoj pokrajini u Svijetu toliki budžet da naprave puteve i vodovode...
Sport.de je objavio da ce bavarci imati i vise od 60 miliona (oko 80) za pojacanja. Novi clanovi bavaraca su (99%): Neuer, Coentrao, Boateng, Alex, Vidal. Oni koji odlaze su: Butt, Van Buyten, Ottl, Tymo, Klose. (Informacije iz pouzdanih izvora) P.S. Moguc je dolazak Vargasa ili Montoliva iz Fiorentine.
i dobije manekena Kaku....sjedi kečina!
neki klub utrosi 60 mil na jedno pojacanje..