Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav oprostaj za Ribery-a, Robbena-a i Rafinhu :)
Klub za gospodu,Grad za gospodu,Pravi fudbal,pravi klub ...Respekt za Bayern
Hajmo napolje balkanska gamad
Čestitke Niki Kovaču
Šteta radi Dortmunda ispustli priliku
Ribery i Robben zasluzuju mnogo veći text. Čestitke Bayernu. Dortmund imao titulu u rukama, ali ocajne utakmice protiv Nürnberga, Hannovera, Schalkea... kostale su ih titule. Moraju kupit iskusne igrace, pobjednike
yebo vas onaj gurbet
Čestitke direktoru Hasanu .
@patriotabosman345 Morash mu na njemackom cestitati, nece Haso stranog jezika.
Lijep dan za FC Bayern. Ne samo sto su postali prvaci, nego i to sto je ovo bila zadnja Riberijova utakmica u klubu. Jos kad bi otisao i kriminalac Uli, Bayern bi se mogao nadat necemu vise od Bundeslige
Riberi poslije 2013. je imao sve lose sezone a u kljucnim utakmicama LP, svaki trener od Gvardiole pa nadalje ga je morao dati u prvih 11 ispred Komana i Koste iako je i nogometni neznalica mogao vidjeti koliko su ova dvojica bolji od njega. Treneri su morali tako jer su znali kakav je karakter, da bi izazvo sranje u svlacionici.
Najjadnija liga 5 i najjadniji prvak liga 5, igraci na fudbalskoj samrti osvojise ligu, da su ovi dinosaurusi igrali u Barclays Premierahipu pockrali bi i borili se s Cardiffom za opstanak, Bundes liga=odmor.
Biće prvaci i sledeću sezonu. Jogurt liga.
....a Ninberg će opet ući u 1. ligu ,oni jednu sezonu u bundes,a jednu u cvajti.
Diktatura bavaraca nad ostatkom klubova se nastavlja.