Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uvalili kampu bajernu za 35 miliki,i sad hoće svabo još da zaradi na njemu ,frajer obična trkača kokoš
Kad vidim ove usne svašta mi se vrzma po glavi...
3 puta u tekstu pisete Sanche"S" i poslije jednom Sanche"Z" :D
Poprilicno lici na cernika sa tom kapom i kokardom
nije dovoljno crn
Veoma talentovan igrac. Njegova nesreca je sto je dosao kod Ancelottija. Guardiola ili Van Gaal su treneri koji mladim igracima daju zaista ogromnu minutazu. Dok Carlo ipak hoce prekaljenog igraca. Ako Bayern dobije 48 miliona, treba feštu da naprave u Minhenu. Tesko da ce neko platiti toliko. Posudba sa pravom otkupa je najrealnija.
Divi mu usnica, ko da ga je Vucic pravio!
@RepubIikaBosna jesam
ako ste vi doveli standardnog igrača za 35 miliona , i presjedi vam godinu na klupi,nema trika da ce vam neko skuplje platit ga ,moze samo manje ,stoga tih 48 miliona za godinu dana dok jos jednu sezonu presjedi prelazi u 18 miliona,fala cao prijatno
najnormalnije
Švabo bi i kad se zayebe da zaradi, mislim jbg nemože to
Zar ovaj igrac od 48 miliona nije odgledao U21 prvenstvo sa klupe?
@Kakoide Zar nije osvojio EP sa Portugalom i postao standardan igrac.
Poklonit ga dzaba.. Koja prevara od igraca..