Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to pipo kralju!!!!!!! :)
DZeko ce sigurno preci u Bayern jer Dieter Hoenes zeli da pojaca Bayern zbog njegovog brata Uli Henesa
opet ovaj mutavi taliban
kakva je ovo glupost haha cuj gomeza i timoscuka pa oni zajedno vrijede max 10 mil eurica lol 2 najveca kloca bundeslige gomez moze samo u sarajeva igrat
Ako Kicker ovako nesto objavi,onda se moze i vjerovati, jer su najsigurnije sto se tice Njemacke,nece nesto objaviti ako nisu sigurni,kao recimo Bild koji prerasta u zutu stampu,u svakom slucaju Wolfsburg bi trebao ovo prihvatiti jer dobija 2 igraca,a mozda bude i love u igri,a i za Dzeku bi bilo odlicno,bio bi sa jakim timom u sampion ligi.
jadni mali ruzni olic.. eto DZEKO\'O ako dodje njemu je klupa.. i jest mu tamo mjesto onako ruznom !
to je isto da majka tjera dijete da vozi bicikl sa pomocnim tockicima, a njegovi vrsnjaci voze na 2 tocka odavno. jos kad se uzme u obzir da dezko taj bicikl sa pomcnim tockicima vozi samo na prednjem tocku oslanjajuci se na guvernalu svima govori da je on prerastao i obicni bicikl i da je vrijeme za bmx - tacnije za bayern munchen!
Ovo je gotova stvar. Informacije o Bayernovim zeljama procure samo kada je stvar vec 99% sigurna. Tamo bi mu bilo najbolje, a i najbolje za BH fudbal. Evo glave ako ne potpise do petka.
jao sto bi se dzekson nasjedio na kluoi u bayernu kao i klose i gomez. Oni kreteni Robery* ne daju lopte ni za lijeka sve bi sami da zabiju a borci kao miler i olic kupe otpatke tj izbore se tako da kloc nema sanse u bayernu. Idi Dzeksone u italiju il englesku to je liga za tebe
Na opće zadovoljstvo zelenih žitelja u BiH senzacionalna vijest Edin Džeko je danas oko 12:15 potpisao za Buraspor .
E moj Dzeksone ode ti u penziju 2013 kad ti istekne ugovor sa vukovima, za tri ili cetri godine svasta se moze desiti ,a da si panetniji bio od svog pohlepnog menazera sa tebi i tvojoj karijeri stetnim savjetima tebe zavalio uzeo kes seljak menadzer konta ma jebaji ga moze se povrijediti pa necemo uzet nista, veliki si kes mogao uzeti Man City bi ti dao 200.000 funti sedmicnu platu narednih pet godina jos plus procenat od sponzorskih ugovora.
Završit će u Turskoj i niko ga se neće sjećati za4-5 godina
Mislim da i menadzment Wolfzburga treba jednog dana da shvati da covjek sam ne moze da nosi Wolfzburg tim prije sto je pun zivih nehljeba.
e bas mi je poznajes...uli hoenees nije vise mendzer,vec je cristian nerlinger... dieter radi u interesu wolfa, za sta je placen..nas narod naviku sve na stele neke ,pa misli to i u njemackoj pali... uostalom uli hoennes je davao dieteru ,tonija crossa na kaljenje ,dok je ovaj bio u herti,ali je to mladji brat odbio...pa je cross otisao leverkusen... i nemojte vise palamuditi o nekom bratskom dogovru....
dzeko - olić / Muller ribery - svajni - van bommel - robben contento - badstuber - van boyten - lahm BUTT