Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi, sad sam skonto da ce on zaraditi za jednu godinu kao ja za 666 godina i 8 mjeseci.
to dzeko! ne daj da te potcjenjuju. trazi i 10 ;)
Nece on nigdje . Samo lazu
DZEKO NE IDE IZ CITYA NIGDJE,PRIJE CE TEVEZ OTICI AKO BUDE PONUDA ZA NJ
Vidi ti svapskih stipsi i kokuza, pa nije mahnit da ustane ujutru i ode na trening za 4 miliona, a kamoli da igra utakmice!. Pa to je jedva nekih 77.000 eura sedmicno. Pa kontaju li ti glupani da covjek ima troskove.
onaj šupak Hoeness bi da se zigu a da mu ne uđe
cuj 7 miloiona eura godišnje, pa to je 40 000 km dnevno, pa misle li ovi kvazi fudbaleri umirati? Đavo da Đavo uzima.
@Milojko JESI TO MILOJKO SIŠAO NA PALE DA POŠALJEŠ MAIL, SUMNJAM DA IMATE INTERNET GORE NA GLASINCU
@HUUU jeste grije klupu a drugi strijelac m. city-ja, konju zamisli da je igrao bar svaku drugu utakmicu
Samo Bayern.Ima da se prisjetimo dana kad je u njemu igrao Salihamidžić koji je bio često strijelac iako nije bio napadač.Njemačka je naša prijateljska zemlja.J.ebeš engleze i francuze,a italijani mi nisu mrski.
Ne bih vam za 4 miliona ni kopacke zavezao
Sema cuj sugavi Bajern .Pa borusija zadnje dvije sezone samo osvaja,dok je Bajern jedan od najboljih klubova na planeti sigurno i uvijek ce bit u vrhu u ligi prvaka daleko uvijek gurat.Dok se za Borusiju nezna hocel vec sljedece sezone medju prvih 5 bit
Pa na drugim sajtovima pise 5 mil pa ko je sad ovdje glup jos ?
Kako bolan 4 pa oni levati Gomez, schweinsteiger Lahm zaradjuju svi preko 10 a tebi daju samo 4. Pa to ces i od Magatha dobiti u wolfsburgu. Ne idi u taj sugavi Bayern molim te. Ako hoces u Bundesligu dodji u Dortmund igraj sa pravim momcima i pravim trenerom fudbal. Ko zna sta ce biti sa haykensom u Bayernu. Njemu je noga ove godine.
Uzmi im lovu:)
On moze tražit i 70 mil. eura
jbt nek se prvo dokaze, a nek se onda javi.. zasluzit ce budel se dokazao kraj Gomeza..