Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj djettam kad barca popusi i u primeri.... fol najbolja im sezona ikad, messi presiso maradonu ovo ono kurcenje, a sve palo qrcu za usi... ccc nista od vas
MURINJO = TITO
MURINJO JE TEŠKI KOMPLEKSAŠ.KAD BAYERN UZME LIGU PRVAKA VIDJEĆEMO DA LI ĆE TE IKO IGDJE ZVATI.
murinjo je ubjedljivo najbolji trener koji danas postoji, uz hidinka... a za ove sto kazu da je murinjo sve sto zna naucio u barceloni, hahahahahhaha samo cu se nasmijat, murinjo je u barceloni bio samo prevodilac, ni P od pomocnika trenera. dobro se zna da je murinjo zanat izucio u portu, gdje je sa jednom da ne kazem prosjecnom ekipom uspio osvojit ligu prvaka...
jos kad real uzme titulu.. ostade barsa bez trofeja..
@Bosnjak: A sta su trebali,napadati Barcu sa dva gola razlike? Inter je svoj posao odradio u Milanu! Priznajte poraz,sutite i cestitajte protivniku. Previse ste srece imali prosle godine. Nije vam bogom dano da sve osvojite. Od ljepote fudbal nema koristi,da je tako Arsenal bi harao u Engleskoj. Barcu je milina gledati ali ne prolazi to uvijek.
koji si ti Mourinho samo kreten! Nevidjeni!
Samo da pozelim , ovim vrhunskim ljubiteljima murinjovog bunkera, da Bog da cijeli zivot gleda takav fudbal !!!! Za Vas je BH liga ostvarenje svih, fudbalskih snova !!!!! Odugovlaci, lezi sto duze na terenu, golmanu dati 5 minuta da izbije loptu, aut izvodi 3 minute ..... UZIVAJ te strucnjaci !!!!
a ko vas voli potugla ce i spance pa nema vece ciganije...
e moj murinho majmune nije ti niko ni reko da ces voditi barcu nemoze nju svako ni vodit to je vise od kluba !!!
Mou, hala madrid;-)
Naravno da nećeš voditi barcu. Nećemo te jikada ni ponuditi sve i da hoćeš. Barcu vode treneri koji su prije svega veliki ljudi ok karaktera i kredibiliteta, a to su tebi nepozanti pojmovi. Usted entiende?
Ma Mourinho je prof.dr.sci.mr. za ovog seljobera gvardiolu, lako je voditi barcu, cuj izbaciti ibrahimovica, koji je to papak...cccc
Jao koji je seronja ovaj Kurinjo...pa Bercelona ga je naucila ovog poslu kad je bio Van Gaalov potrcko a sad se nesto kurci kao da je pokupio svu pamet svijeta...prepotentni kompleksas!
DDD - konju glupi, a zaboravio si kako je uštipak Guardiola proslavio onu nepravdu i kradju protiv Chelsea ???? svaka cast Mou , neka si onako proslavio medju 100.000 navijaca Barce, skidam kapu.