Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bayern za primjer drugima
Svabo je uvijek znao sa finansijama. Jos treba napomenuti da su porezi u Njemackoj dosta veci nego u Spanji, jer Njemačka je socijalna drzava. Svaka čast.
Ovako se voli fudbal! Ovako se radi dragi nasi sportski radnici. Mozda jedino Olimpic u nasoj ligi zeli da radi ovako. Za kraj MIA SAN MIA! Vecer gazi zute!
PRVI PUT DA NEKO NE PLJUJE PO BAYERNU A CITAV CLANAK O BAYERNU !!! VOLIM BAYERN !!!
MIA SAN MIA :D....forza bayern
Ono što razlikuje opet Bayern od Reala i Barce, nastranu zaduživanje i razlika u međunaarodnim titulama, jeste i stabilan menadžment. Manje više 30-ak godina tu su isti ljudi, dakle kontinuitet. Kod Reala i Barce, svake 3-4 godine novi predsjednik.
i sad recimo ovo poredis : kako posluje Bayern i kako posluju vjestacki klubovi tipa Man C, Chelesa, Real itd .. dodje jedan City koji trosi stotine miliona jednom Bayernu i Bavarci im ocitaju lekciju - nije sve u parama ... nije klub samo ono sto vidis na zelenom terenu, klub je vise od toga: pored onoga na zelenom terenu imas onu \"klupu\" pored terena, imas menadzment kluba, imas omladinske skole, trening centre, \"vitrine\" s odlicjima, politiku kluba itd itd... i kad sve to pogledas cast ostalim klubovima ali Bayern ima dobru svaku tu kariku, nevjerovatno kompaktan klub (nemaju vlasnika koji bi furao svoju politiku npr itd)... naravno pored Bayerna, po meni su takvi i Barca, Arsenal...
Rainer Rauball, predsjednik Borussie Dortmund, ujedno zamjenik predsjednika Njemačkog fudbalskog saveza (DFB). Navijam za Dortmund, ali respect Bayernu. Većeras, Bayern - Dortmund, za kladioničare, biće golova, biće žutih, velike su šanse i za isključenje.
@dzaba sve Znaš li ko je danas predsjednik Njemačke fudbalske lige (DFL)?
Jarane ne moras pisat gluiposti samo zato sto si navijac Dortmunda! Kakav bolan rezimski klub? Pa nemas pojma! Predsjednik Bayerna za vrijeme Hitlera je bio Jevrej ! Toliko o rezimu.. Sta poredis Jugoslaviju -komunizam, i Njemacku, drzavu u kojoj je oduvijek bilo manje mita i kriminala.. Ne znam za C.Zvezdu al za Bayern znam jer sam veliki navijac i znam historiju kluba. Ni ja tebi ne pametujem za Dortmund. I kad vec pises za Dortmund. Jel Bayern kriv sto je Dortmund skoro propao prije 10-ak godine? Nije ih niko tjerao da onako trose pare koje nemaju, 90-ih godina igraci su imali bolje plate u Dortmundu nego u Bayernu, iako je Bayern bio bogatiji. I onda nije cudo sto je Bayern ostao gigant. Nije to rezim, to je rad i disciplina i Uli Hönes! Covjek je 1979. dosao na poziciju menadzera, a od 1984. (prodajom Rumenigea u Inter za 12 mil.) su rijesili dugove i od tada posluju pametno i u plusu!!
vecih cicija guzili bi se za euro kad pregovaraju s igracima....al ova bilanca zasluzuje respect
Ti ocigledno ne poznajes dovoljno historiju fudbala.. ZNA SE ODLICNO DA JE HITLER ZABRANIO BAYERNU DA SE TAKMICI,DA MU JE OMILJENI KLUB UVIJEK BIO SCHALKE,ALI OVI SU UVIJEK PRKOSILI SVIMA.. TADA HITLERU,SADA SVIMA OSTALIMA U SVIJETU
bayern velikan !! olêee rot weiß oleee rot weiß oleee bei uns gibts nur ein verein unser fcb !
al dortmund je dortmund bayern je rezimski klub kao real u spaniji, i da se zaduzi ne znam koliko iza njega stoji drzava njemacka, dok nasuprot bayerna koji je rezimski klub, vidimo kako su propai velikani njemackog nogometa, poput borussie monchengladbach, werder bremen, vfb stuttgart, cak i e i velika borussia dortmund bila na koljenima, sve samo da bi se bayern uzdigao ista je politika vodjena u ex jugi svi timovi su bili potapani u korist crvene zvezde koja je bila rezimski klub, dakle cudno je i to da je franz beckenbauer bio podpredsjednik njemackog nogometnog saveza a u isto vrijeme predsjednik bayerna, al dzaba sve bayernu nikad nece imati navijace kao dortmund i kad gubi i kad je losa i kad pobjedjuje ther crows su uvijek uz borussia-u i to je tako u svakoj utakmici prepun stadion bez obzira ko da igra sa njom i za kraj bayernovcima zieht dehn bayern die lederhosen aus dortmund vor macht ein tor ole und die bvb
svaka im čast. navijam za arsenal i moram volit klobuve ovog tipa. i arsenal dugi niz godina posluje u plusu i sedma su najbogatija SPORTSKA institucija na svijetu. svaka čast bajernu stvarno, tako se to radi :)
Hahahhah...kako su ljigavi..čuj mogu birati ili Reusa ili Gotze....Jadovi jadni..pa mali Maradona iz Dortmunda nikad nece preci u ljigavi klub iz Bavarske.. Fußball ist immer noch wichtig BVB DORTMUND o da ..i danas.... 0:2
ma Svabo je to! Oni su bolan golfa dvojku napravili :)