Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lako je bit navijač bayerna gdje pokupše sve što valja iz bundeslige i tako sretni haman svake godine, al nije to to, na kraju istinski navijač svog kluba negleda koliko je puta nešto osvojio. BvB09
Bayern je jedini Klub gdje sponzori čekaju u redu da uđu u ovaj klub koji je možda poslije Barce najači na svijetu
kako rade po meni su najjaci klub ..njihova politika je savrsena...bas prave svabe proracunati uvijek...Barsa ipak izdvaja ogromne novce za igrace sto u opste ne podrzavam..kupovinu igraca po 50 70 80 miliona eura...Bayern je oko toga dosta bolji..u svakom trenutku cini mi se oni imaju oko 200miliona eura za pojacanja koja mogu bez problema potrositi..jer su ustedili to...pa Allianz Arenu su otplatili 16 godina prije roka sta reci...dok RM,Barsa,MU imaju dugove po 300m do 700mill eura kao MU..
neda svabo vlasnistvo nad klubom 51 %. bajern je stalno u plusu sto pokazuhe dobro vodjenhe finansija kluba. prestiz jest biti prvak europe ili njemacke ali prestiz je imati likvidnu firmu gdje ce ljuddi u njoj zaradjivati a ne stvarati gubitak. to treba gledati na takav nacin
Eto po ovome Vukovi ispadose drugi klub u Njemackoj po mogucnostima
Smijesna liga, zamisli koji slorojevic moras biti da pogledas utakmicu bundeslige. Premirship dominira.
@okamenjeni_vuk@svako ima svoj ukus samo ta je Bundesliga bila prvak svijeta u Brazilu
Treba znati da je Bayern za Martineza zapravo platio 30 miliona Eura, da je preostalih deset platio sam Martinez na osnovu petogodišnjeg ugovora sa Bavarcima. Bayern je ostao principijelan tada po količini novca ali je želha Martineza za dolaskom u Minhen bila veća, pa je bio spreman na nešto manju platu.
Bavarski gigant:)Rijetko koji transfer da im nije na mjestu..pametno kupuju ljudi.