Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bjelopoljac izvini A ll a h a mi nisam znao. Pozdrav
BAYERN ne vrijeđaj, Jo-Jo nije Srbin no Crnogorac!
ubij hrvata da srbin nema brata
Ma bas fino sto izgubi Fiorentina od Bayerna samo zbog onog Srbadije (dugokosog Gargamela) M A M I C U M U C E T N I C K U
ma bayer igra.ionako je i fiorentina sinoc postigla gol iz ofsajda. a sto ne mogu ove ljubitelje engleskog fudbala i ovih novopecenih ekipa.
Nasri, Riberi, Anri, Anjelka, Evra, Diara. Na Koševu 1-3, na Parku prinčeva 3-0 Realno
kakve crne tetovaze ti imaju veze sa nogometom?sta si bolan ti gledao!?a sto se tice bayerna,to je najusranija ekipa na svijetu,hinje one retardirane! a za svoju najdrazu ekipu Arsenal najljepse cestitke,vrhunski su ih poderali!Cudno pa nije bilo onih portugalskih truba,kao protiv nase repke,mamu im...
da nije bilo gola iz ofsajda bayern nikad ne bi prosao sta reci STELA UEFA, FIFA I OSTALE P...M.... SAMO NE FUDBAL
NEK JE PROŠO BAYERN SAMO ZBOG ONOG POGAĐANJA RIBERIJA LOPTOM,A ARSENALU I NASRIJU VELIKO HVALA ŠTO PONIZIŠE USRANI PORTO.MISLIM DA SU TETOVIRANOM ČUDOVIŠTU MEIRELEŠU POČELE TETOVAŽE DA OTPADAJU SA RUKU OD ONIH SAMIROVIH DRIBLINGA.NARAVNO;JOŠ JEDNA GRDNA NOĆ \"PLAVIH EKIPA\",NE VOLIM PLAVU BOJU ALI BAŠ NIKAKO JER ME PODSJEĆA NA ČETNIKE i NA KOMŠIJE SA GRBAVICE.
ma j.e.b.o. ovo sve ba prekosutra igra Džeko moj ljepi naj ljepši isti ja! BIH4EVER
cuj na guzove sta ste vi gledali BAYERN ide dalje a vi crknite :))))
Bravo za Partizanovog klinca, wunderkinda, Stevana Jovetića!!!
da stvarno..5-0 lucky.
kako mrzim ovaj bayernnnnnn.....kurve ciganskeee....opet na guzove..
Joveta igrač utakmice. Bravo Jo-Jo!