Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kimmichova asistencija za prvi gol, malo je reći perfekcija. Koman strašan večeras bio. Golčina Tolisoa samo takva. Pojeli su ih.
Bas kao sto ce i SDA izbore pojesti u Novembru
@Gavrlo opet si zaluto. Tema je sport. Ne nacinalizam mrznja,provociranje,laganje,vrijedanje,pljivanje onih drugih koje mrzis,a kraj tebe zive 1000 godina a ne mozes ih otjerat iz svojih snova,zivota komsiluka. Nudim ti resenje. NPU UKC dobrog specijalistu. Ili da se sam pocastis sa 9 mm.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovaj Bayern je malo previše. U šta su se ovo pretvorili s ovim Hansijem? Novi nivo. Bra'o, bra'o!
Iznenadjujuce losa odbrana kod Atletika,Nepamtim u zadnjih 20 god da su onako amaterski odigrali.Prosto izigrani ko klinci na treningu. Ekipa kmoja primi najmanje golova od svih ekipa na svijetu u najacoj ligi svijeta dobije 4 gola protiv relativno jos ne afirmisanih igraca.Bayern je snazan ko kolektiv oduvijek bio ali 4 gola je previse.
Bayern ko Sarajevo u PL😂😂😁😁
Mia san mia
Bayernu svaka ćas , a H.Mrkonju treba zabranit na tv , realno
Joj ovih toksičnih Liverpoolovih fanova osvojili PL jednom u 100 godina i ligu prvaka i misle nema ekipe kao što su oni Dječice dobili ste te godine Bayern koji je bio najslabiji Bayern u zadnjih 10 godina, a vi najbolji u zadnjih 15-20 Ne ofirajte se!
I ove sezone osvajamo!
zao mi Suareza 🤣 kud opet na bayern
Ide odbrana tripl krune, nema im ravnih trenutno. Mia san mia ⚪🔴
Mašine bavarske ! Ljudi ko sat!
Kakve Bayern igrace ima sta je ovo
Raspo se atletiko ko bulevarov mozak.
Slaba ova bundesliga u pm!Grohotom se smijem.
coman igracina, rece suarez kud ovi opet
Zadnjih par mjeseci pali Spanci: Barca, Sevilja, Atletiko, gol razlika 14:3