Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dominacija je neminovnost...
normalno, nije Bayern neka šeikova ili narko ruska zajebancija kao oni engleski pokušaji od klubova....
zato vas je taj pokusaj sredio usred Minhena!! TRUEBLUE!!
ne znam od kud ti to da bayern uništava fudbal? jednostavno takav je klub od formiranja ljudi uspješno posluju.pogledaj samo ko je sve u upravi kluba sve nekadašnji igrači koji jednostavno vole svoj klub. nema kod njemca da dodje rus ili arap da kupe klub...nisu ludi da pare idu van države.City, Chelsea , Monaco itd jesu sad vještački klubovi imaju sad para mogu dovoditi koga hoće ali to nisu veliki klubovi kao Real, Milan, Bayern, Ajax itd. Bolan nebio Birmingham je veći klub od City-a.
postujem Bayern ali navijam za Arsenal a to su jedina dva kluba koja posluju u plusu kak o znam od svih timova lige petice. Samo Arsenal ce da bude mnogo jaci jer su otplatili dug za novi stadion i potpisali nove jace ugovore, tako da za dvije godine cemo biti prvi dupli osvajaci Lige Sampiona
Hahhaah mogu njih.
Veliki klubovi su i Cibona i Split (Jugoplastika) pa ih dere ko stigne:) Velik si dok/kad imas para,kad ostanes bez njih onda si mali jer niko nece da igra za havu:)
pa Mandzo igra u VEKIKOM Bayernu ali City nije veliki klub...Dzeko jeste igracina nema sumnje samo što igra u pogrešnom klubu...
Mnogi klubove tipa City i Chelsea nazivaju "vjestacki".Meni je zao sto nije vise takvih klubova.Decenijama Bayern ima 3/4/5 puta vise novca od konkurencije i zahvaljujuci tom novcu dominiraju.Super bi bilo da se u Njemackoj pojavi neko ko ima 5x vise novca od njih,vjerujem da im onda to ne bi bilo u redu i vec nakon 2/3 godine bi poceli da ih prozivaju,govore da unistavaju fudbal.Ali dok oni to rade sve je OK,ipak su oni "veliki klub":)
ko nije pravi navijač Bayerna on i ne zna sta znači MIA SAN MIA! hejteri kako ste inače :D
Teško Topnicima, ima da vade bar 4 komada iz mreže! :D
vidi kobasicara na klix-u sto su se navadili heheh
ih sto hocete da naljutite Wengera pa da vam on jednu petardu zabiberi a Emiratima, a vec je poceo sa ulaznicama da vas hebe
haha sanjaj decko i jos nesto nebi se kladio na tvoju prognozu jer bajern dere sve odreda..a i idbranit ce titulu prvaka sampiona ..prvi put u istoriji
Njemacki Arsenal (ekipa koja nema muda da se takmici s velikanima kad je u pitanju dovodjenje igraca vec su skoncentrisani na "otimanje" igraca konkurenciji iz BL) je uspjela s "malim" budzetom da sastavi masineriju.Ali nece ni to vjecno biti,vratit ce se opet vremena kad ceu duele protiv treceplasirane ekipe iz Eng ulazit kao outsideri.
Dream on my friend Dream on ahahhaahahah Dominacija neminovnost Mia San MIa
"Mia san mia"? Ofirno,postoje originali tipa YNWA.Hala Madrid,Mes que un club ali ovaj latinski nikako ne ide uz Bavarce,smijesno:)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
džeki da nije srbske kurawe sad bi on trpao u bayernu