Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otiđe li se dže?
ajd ne serite vise, kako vas nije sramota pisati izmisljotine o ovom brijescanskom razvikanom mahalasu
otiđe HAHAHHAHAHA ZA OSKARA OCAMI
Glupane bosanski Total sport je italijanski portal
Glupsone sumski Totalsport je hrvatski portal
E moj Dzekson jedan od vas dvojice tebe i menadzera totalno autsajderski gleda na biznis :) Nadam se REDAKCIJO SAXa da ce ovaj portal da OTIDJE TAMO \'DJE MU JE MJESTO U P lijepe M.
Zar se u ova doba probija led o Dzeki (Objavljeno 31.07.2010. u 12:19) Haaloooooooo BA u 12:19h? Sta ste radili do ovih doba? Pripremali tekst?(OTIĐE)hahahahahahahahahahahhahaahaa
otidje, hahahahahahahaha jos samo fali ispred \"h\" pa da imamo savrsenu rijec bosnjackog jezika ha ha ha ha ha ha hotidje ha ha ha boze dragi jesu meni ovi muje smijesni, uvijek mi iznova poprave dan :-)))))))))))))))))
hahahahahahahahahahahahahahaha
\"Otiđe Sjedi 1 !
otiđe hahahaha ja portala i go.vana
hahahahah I mene je to nasmijalo....\"Novinaru\" pokakim ti se na diplomu....\"Novinaru\" ne kaze se \"otidje\" nego ode....
OTIĐE??? Eh, majko moja, dokle više ova nepismenost!?