Liga prvaka
0
Bayern bolji od Lyona
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel igro onaj nas rosavi kloc, dzeko.
Sudija bljakkkkkkkkk .-)) bolje bi ja sudila :-D Miralem je najljepsi
popusi bilal crvenu
dudla ga pjanic,dudlaaaaa
brijem da ti zelis da ti neko pofuka staru ovdje...
Za kaj lopta ima bjele pjege s crnim točkicama na sebi ?
www.bavarci.blogger.ba
EH MOJA DJECICE DOK SAM JA TRCKARO PO TRAVNJACIMA EVROPSKIH STADIONA VI STE KONZERVE VUKLI PO PUTU.DJECO DJECO BARCA JE MASONSKA EKIPA I NEJE DOBRO DA SE SA NJIMA ZAJEBAVAMO
sokrate previse filozofiras,a tanak si...sto bi,kad bi,i ostala pitanja...sto bi bilo kad bi barsa pobjedila inter 5 0..starii u fudbalu rezultat 1 0 je betonn..lyon primi gol i caooo od finala..
Rezultat jedan naprema nula ide u korist Bayerna, ne ? No, zabije li Lion u uzvratu to implicira da se prednost Bayerna poništava, anulira, razumijete li što želim reći? 1:0 je dobar rezultat, ali što ako u uzvratu Lion dobije sa Bayerna sa 1:0 ? Što onda ? Možete li me pratiti što pokušavam reći ?
536 pogledaa,de nauci se pisati retardinjo..osim ako nisi mislio 536 pogleda na tvoju staru..u tom slucaju izvini...da pomognem ovm drugu sto ti staru kara..
neces imati sta,ja sam naplacivao tvojoj staroj 250 eura na noc,za kusur kupi sebi lizalo...hahha
To cu sve potrosit na tvoju staru ovaj vikend, cucese !
536 sad pogleda, odlicno, bice svasta ovaj vikend \"loki\" ! Lyon ce ih mlatnit bez problema sljedece sedmice !!!
Danas Pranjić institucija za Pjanića. Mora se iskreno reć... Lyon katastrofa, tako i svi njihovi igrači.