Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj "zanimljivo" sto je Martinez najskuplji. Pa covjek je vec u prvoj sezoni donio Bayernu ligu prvaka. Zamijenio Gustava i Kroosa, te stao uz Schweinsteigera i gospodario sredinom terena. Kasnije su ga povrede zezale, ali i Pep koji ga je stavljao na stopera, jer je gurao sporog Alonsa u sredu.
@opp Sto se tice Williana, neka prodaju Costu za dobre pare pa onda dovedu njega. Tako bi transfer imao smisao i bio pun pogodak. Costa je brz, ali ima jedan jedini dribling i uzasno los centarsut. Meni mladi Coman puno bolje igra.
@opp Meni je Coman dosta sebican, ali mlad je pa vrijeme ce pokazati koliko sam upravu.