Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AKADEMIK TJ. ZLATAN miran keeer miraaan to je nas Vedoo ne lajjjjjj u kucuuu u kuuucuuuuu....
bhepx jarane znas li ti ko je bayernu dao najbrzi goll za sest sekundi kad je okrenuo demihelsa i lucija vedo moj jaran is stlouisa haj vozdra van goog
@ZLATAN J.E.B.O. te Ibrahomović u usta paradna.FUCK OFF
poserem ti se na drzavljanstvo
ima vedad i americko drzavljanstvo
Ti si jedan papak isfrustrirani. Svoje americko drzavljanstvo gurni u ta svoja lajava usta.
VEDO SELJACINO JEDNA MARS NAZAD U KALESIJU NEMAS RAZLOGA DA BUDES U BUNDES LIGI! SKINI KOPACKE PONOVO OBUCI OPANKE I UDRI! JOJ NAJGORA SMO ZEMLJA NA SVIJETU U SVEMU! OVI SELJACI SE MALO PROSLAVE I BOSNA SE ODMA DIGNE NA NOGE I NASI NOVINARI PISU O OVIM FUDBALERIMA KO DA SU SVJETSKE ZVIJEZDE A SAMO SU OBICNE SEOSKE ZVIJEZDE! ZIVILA AMERIKA I MOJE AMERICKO DRZAVLJANSTVO!