Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozete mrzit Zenicu do neba niko vam ne moze osporiti ali su u Zenici najbolji uslovi, najbolja atmosfera i reprezentacija treba da igra u Zenici dok se jos neki stadion ne podigne na neki visi nivo kako bi repka mogla setati iz grada u grad. Igrati u onoj kaljugi je u najmanju ruku sramota da ne budem nepristojan.
@Moderator Da, u Zenici bi primili sedam komada u boljim uslovima. Teren je bio los, ali nam je odgovarao i to smo trebali iskorisititi. Nasoj reprezentaciji treba veci i bolji stadion u glavnom gradu sa kapacitetom od 50000 ljudi, nesto sto recimo Irci imaju.
@Skinhead1488 cijeli svijet se smije Smaradajevu I Sugavici hahahahahahahahahahaha brukate nam drzavu pogane Sarajlije ni stadiona ni vode nemate
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Poslije prospavane noci, moj zakljucak je da je ovako najbolje. Sta cemo se opet patiti u barazu kad bi s ovakvom igrom u odbrani svakako ispali. Isto tako, iako bi prosli na svjetsko, malo jaci protivnik bi nam uvalio pet komada. Bolje da se ne sramotimo.
Dok ne nadjemo selektora koji ce nas nauciti da igramo odbranu, ne trebamo ici na velika takmicenja. To je baza, a mi tu bazu nemamo, nadgradnja je tu, ali baza fali.
mars tamo u africi konju jedan
Sta je pogresno rekao?
Vranjesa treba poslati kod psihijatra da se ustanovi je li on mentalno sposoban za ove utakmice. Pa taj covjek pojma nema gdje treba da se postavlja u odredjenim situacijama
Kako narod kaze poslije boja kpplja u trnje pa tako i obo.Mene licno vise muci u zadnjoj godini kako i sa kakvim kapacitetom dalje.Od samog saveza preko trenera pa do igraca.Nema potencijala ni na vidiku.Oni koji bi vjerovatno mogli i pomoci znanjem i iskustvom nemaju pristupa od uhljebasa.Skolski primjer je Razije Mujanovic clanice kuce slavnih da sjedi na Tuzlanskom birou.
Grbavica =Oranica.
šugavica#sadakaogato#oranica#prokletija saveznapolje#mešaostavka
ajd što karaju ovi belgijski katolici, al što nam uši zavrću. :)))
@GebenSieMirKramp Hr će trebati treći svjetski rat i da Rusija aneksira Ukrajinu da bi se dokopali baraža...
Sta bi tek bilo da nije bilo povreda, ne bi igrali ni Medunjanin ni Duljevic a tek bi se onda osramotili
dok su igrali medunjanin i besic licilo je na nesto...generalno odbrana nista
Da je teren bio kako treba izgubili bi mi ovo sa više razlike. Nije problem Belgija, imali smo šanse prije protiv Grčke, Cipra... nismo iskoristili. Što se tiče terena ovo je sramota, fuj, fuj, fuj na kakvom terenu igra reprezentacija.
belgijanci ne vade bošnjama ni drugi dan utakmice. :))) karaju katolici i uši zavrću.
Barbareza za sljedeceg selektora!
ah neka ga ismijava pa da je uzeo loptu prije đumica drugacije bi bilo..da je bolje reagovao kod drugog gola ..i tako..al hvala bogu rijesili smo se muke..ko bi izdrzo estoniju pa dvije u barazu...hvala belgiji
malo se šprda s "prijateljem". :)))
Ovaj Batshuayi je ginuo na terenu kao da je finale SP...shupak :)
A sto je supak...covjek pokazo kako se igra za reprezentaciju...bori se svih 90 minuta bez obzira na rezultat...Uostalom covjeku uopste nije sigurno mjesto u reprezentaciji i normalno je da izgara u zelji da putuje u rusiju. Nije to bolan ko kod nas orio se neborio imas mjesto u repci.....