Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legenda kaze da jos nije uhvatio Bejla.
Tačno imaju odbrambenih igrača ne znaju kud' će sa njima.
Dobro su prošli za 8 miliona, a Barcelonina odbrana em manja em starija. Pique je u nekim
Pique je u nekim situacijama reagovao kao niželigaš, Mascerano fenomenalan kao uvijek ali gazi tridesetdrugu naredne sedmice. Vermalena nismo vidjeli, a sa 30 godina će mu biti teže uhvatiti ritam nakon preskocene sezone. Svake sezone su škrti što se centralnog odbrambenog tiče, ali sad se ćini da će im trebat 2 kvalitetna. Međutim, i to je problem jer će ih trebati ubaciti umjesto starosjedilaca Mascerana i Pique, a čim igrač ne igra nastaje nevolja
Jos im ode Dani Alves, a Montoyu otjerase prije koju sezonu u Inter. Enrique vjerovatno misli da im odbrana ne treba, ali je moguce da ce dovesti nekoga sada preko ljeta. Na Vermalena ne treba ni racunati jer je lik vise povrijedjen nego sto igra.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)