Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko mu kaze, ti si prijetnja samo na twitteru sa svojim komentarima :D
Za mene je bolji Misimovic,a i kad se pogleda statistika koliko je ko dao golova iz slobodnih,asistencije,lik je genije,al Miske je Bosanac ,pa ce svima biti sega ovo cak i nama jer mi zudimo za Evropom, i bolje nam je njihovo g.vno neg nase zlato.
Kako nije prijetnja. Beckham, ubacaj sa strane, Ibrahimovic glavom, gol. Bartonu ocito ni ka,ri,na, nije prijetnja jer bi je odmah popusio. Osim ubacaja naravno i manje vise sve standardne situacije mogu biti prijetnja. Ako nemaju kakve merdevine da cuvaju Ibru onda bi im bolje bilo da cuvaju Beckhama.
ko je barton?
http://zaradanovca.bosnianforum.com/t2-zarada-novca-preko-interneta http://zaradanovca.bosnianforum.com/t2-zarada-novca-preko-interneta http://zaradanovca.bosnianforum.com/t2-zarada-novca-preko-interneta
Lik je u pravu,nije bitno sta si bio,nego sta ces biti,prjetnja sigurno nije,on e doveden da reklamira dresove.
tuzno je pricati ruzno o ljudima koji su mnogo kvalitetniji od tebe
eto ti si prijetnja jbmtuglavu...
Barton je u svakom slucaju prijetnja svima, lik igra tako grubo i dobija toliko kartona da mu treba zabraniti bavljenje fudbalom. Eno ti brate UFC pa se tamo dokazuj koliki si fajter. Sto se Becksa tice, on je uvijek imao samo desnu nogu i ima je i danas, tj. u slucaju recimo nekog slobodnog udarca on ce biti itekakva prijetnja. A ako negdje treba trcati, skakati i driblati, tacno je da nije prijetnja ali to nikad nije ni bio.