Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko bvb stvara prilika Barrios ima katastrofalan ucinak, a tu pricu o 80% ucinkovitosti okaci macku o rep, lako je izmisljati. Bolji je Lewandovski od njega.
sta ce garibi svaki put kad izube od barcelone moraju u kupovinu al dzaba.
@ ma nemas pojma o kvalitetama lucasa momak je dao u sezoni prije dolaska u bvb 37 gova u 38 utakmica...za tvoju informaciju prosle sezone je imao 80% ucinkovitost ... ove sezone je dobar isto tako ako nedaje golove asistira ili povlaci dva zri igraca na sebe... no sve u svemu kako sam navijac bvb nista od ovog transfera... heja bvb
kakav Barrios, treba mu 100 prilika da zabije 1 gol, gori od Benzeme 10 puta.
Bolje da dode Edin Džeko ! ! ! ! :)