Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa vi izgleda ne pratite našu ligu.
hahahhhahahahahahaha
Ovako je kod nas u BH premier ligi samo mnogooo sporije.. Ovi su dobri bore se zivotom.. Kod nas ko usporeni snimci ovog glavometa..
hahahha fino me nasmijase, a najjace kad je i golman zakuca glavom isto ko onaj odbojkas kad stoji na mrezi pa ceka da udari blok
Pa sve lige osim liga petice imaju ovo. cak i lige petice nekada ovo imaju. Ali danasnji novinaru pisu ono sto neki levat na twiteru napise. Novinarstvo se svelo prepisivanjem twiter statusa.
Predivna intonacija
bolje ovo nego kad se dva stopera i dva beka dodaju dodaju 2 min
Hahaha, izbij nabij
Ovo je neki novi sport.
Nemoj Samo da padne I na jedan dodir
I u bih se ovako igra al svih 90 minuta
ama gdje nadjose muzicku podlogu 😁
Pa ovako nam je svako kolo u premier ligi hahah osim kad igraju zeljo sarajevo tad je gore...
Vako Borac Banja Luka vs Istoćno sarajevo
nsvionalizam je bolest
nacionalisticki komentar je jer osoba koja pise komentar sigurno nije srbin, a cil komentara je vrijeđanje i omalovazavanje Srba. stidi se
bolje 50 sekundi katastrofalno lose igre nego 50 minuta lose sto se u nasoj ligi gleda svako kolo