Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Situacija u : Željezničaru : redovne plate, stizu pojačanja, 330.000 eura od Džeke, 200.000 eura od Šehića, kvalitetne pripreme Međugorje - Slovenija, kvalitetne i jake prijateljske utakmice, vise od pozitivne atmosfere, navijaci uz klub. Sarajevu : nemaju sta da jedu, nema pojačanja, nema skupstine, nema para ni feninga kokuzluk zesci, pripreme u Fojnici na livadi pred lokalnim granapom, haos u klubu nezna se ko pije a ko placa, podijeljeni navijaci jedni za Mirzu drugi protiv, opste rasulo.
Evo sta su prave pripreme PRAVOG kluba a ne Torpedovci koji se slikaju u potkosuljama ispred granapa u Fojnici ne bi li im ko udijelio za virsle. Mi smo Dzekini, ZELJO je nas!!!
Situacija nije sada nista gora od one koja je bila u proteklom prvenstvu kada je to takvo Sarajevo bilo ispred Zeljeznicara kod koga med i mlijeko . Kontas manijace ??
P.i.p.o imas li ti mozda sestru ?
Saznala raja da P.i.p.o daje g.uze pa ga ovaj i na ljetovanje zove .
@Dino lova za Šehica ce se isplatiti u dvije rate, prva stigla, druga u septembru ;)
他媽的你的母親
Nije od Sehicevog transfera 200.000 eura nego 425.000 eura, to da sve stim au Zelji je Borac pohvali, sve ostalo je trenutno jad i bijeda kokuz do kokuza sa ogromnim dugovima prepa igracima itd itd. Sarajevo ej napravilo najvecu gresku u zivotu angazovanjem Pliseka i Redzepagica jer su to dva covjeka koja ce i ono malo nada pokupiti iz omladinskih pogona djece koja valjaju i vrijede i odvesti nakon 1 sezone za saku maraka gdje ce Sarajevo biti jos veca bjeda nego sto je trenutno.
http://www.youtube.com/watch?v=IQUMcNoQxHA
R.I.P FK ZELJEZNIČAR
Nije Želje, nego Želja!
Nje znjate vi sta je nacionaljizam
@bager mi bar tekme premijer lige igramo na svom stadionu, za razliku od vas koji ga nemate nikako.... MI IMAMO BOGA SVOGA I NA KLUPI SINA NJEGOVOGA! TM\'87
Legendo imas ljetovanje, apartman 7 dana dzaba, samo se javi.
da su se pripremali u hrvatskome stolnome gradu mostaru, imali bi kvaliteta.
ako osim tako misli nek i bude jer je on strucnjak valjda on zna bolje od vas kontrasa p.i.p.o pametnno