Predsjednik Getafea
0
Barcelonin nogomet postaje dosadan
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jarane,glup si,samo su pice vazne
Ljubomora je cudo, a o Barci nema sta da se prica pa i mnogo veca imena gledaju to cudo sto se zove Barca. Daleko najbolja ekipa svi vremena, a Messi najjaci igrac koji je hodao ovom zemljom.
bice gusto ove sezone. ali ja ulazem na barcu kod kuce kada budu igrali. a na santiagu kada bude, igram da ce biti vise zutih i crveni. Prolaz 100%. Barca jeste dosadna, ali nije mi Real nesto simpatican. MALAGA!
@ŠUTII tooo kralju reci im hahahahaah joj najjaci si ocm ;)
GETAFE OSVAJA LIGU !!!!!!!!!!!
Prpaa,aaaa!? Valja popit prekosutra. Bolje ne čačkaj mečku lafe. Da si tu priču u nedjelju pričao pa ajde. Ovako vam ne gine odron.
Eto neka igra Getafea nije dosadna, ja svakakvih bu.da.la
BARSA I SAMO BARSA :D nek prica ko sta hoce to neumanjuje cinjenicu da je barcelona najjaci klub koji je ikada postojao a mesi najbolji igrac vremena svih :D
Dragi Torres, ne jedi g.o.v n a.
@Ali_ pokusavas da mi odgovoris na komentar a ne znas mi nastavak nicka kako vidim ,pa da te podsjetim OVREBOOOOOO....AKO SI ZABORAVIO MOZDA,MISLIMDA STE ZBOG TIH MILIONCIC GRESAKA OSVOJILI LP AKO SE NE VARAM...jesam sta slago?
Kako ce postati dosadna, pa vec je dosadna! U jednoj utakmici u prosjeku imaju loptu 70% vremena, zar to nije pomalo dosadno, gledati samo jednu ekipu na terenu. A da je Messi pi... to jeste, ali da zna igrati i to je istina. Ja ga licno ne volim!
TRENUTNO su najjaci i najkvalitetniji ali svacije vrijeme prodje. I Arigo, i Capello, malo i Ancelloti su imali strasan Milan pa su opet pali. Nisu ni sjena nekadasnje sile. Samo znam da ne bi volio da nakantaju Milan u slijedecoj utakmici LP. :D
@Barcafan Kako si samo realan,nemoj mi reci da imas vise 12,a ako mozes ista skontat\' procitaj ovo,znaci da bi Barca bila najbolja ekipa u historiji fudbala u dugoj historiji fudbala,i Messi najbolji igrac svih vremena od milijardi igraca,znas ti koliko se stvari mora potrefiti da bi se to desilo? Ako su najbolji onda je ili jedno ili drugo,ili je Messi najbolji svih vremena ili je Barca najbolja svih vremena,a ima argumenata i argumenata zasto ni jedno ni drugo nisu istinite tvrdnje,stoga...
@ jah Sergio Busquets kada kroz prste zmiri i trazi sudiju, Guardiola kada se pravi da ga je Christiano Ronaldo udario glavom i baca se na pod, Daniel Alves sa svojim majstorskim glumackim perfomansima. Niko ne laze ni da Real igra posteno zato nemoj ni ti lagati jer to nije fino. Real i Barca kad igraju zajedno igraju kao cigani i jedni i drugi. Real fizicki, a Barca malo glumacki. To je jedina istina. Christiano se davno prestao bacati po podu jer su ga sudije provalile pa sad i kad je faul sudija ne zvizdi. Mora da nisi gledao sve prosle tekme.
Jok, eto bolje nek svi igraju kao Getafe. Navijam za Real.
@sudija ma glavno je da ronaldo ne simulira, najveci diver u modernom fudbalu. o marcelu i di mariji da ne pricam! mozda ti navijas za chelsea... ako je tako pogledaj glumacke uretke didiera drogbe koji pada kad mu protivnik na metar pridje! o italijanima necu ni da govorim... nema kluba na svijetu ciji igraci ne simuliraju, a jadovi se od ljubomore i nemoci ufatili jedne utakmice s realom i drze se toga ko svete knjige, a ako neko igra fer i posteno u danasenjem fudbalu to je barcelona!
Što ti je ljubomora i zavist !