Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj mesi glavom zabio!!!?? ne mogu da vjerujem !! Kapa dole
sa pola ekipe gaze nek se arsenal cuva da nebi proso ko real .stvarno je barca pokozala da su jedan konpaktan tim iako im nije bilo gotovo pola standardne ekipe stvarno kapa dole .
Za sve su krive sudije , reče Murinjo i ostade živ .
Jos kad bi sami napisali ovaj tekst a ne copy-paste sa www.sportnet.hr..a novinara i bruke...Usput, barcelona je prica za sebe...kapa do poda...
Ne znam šta reći, gledao sam obje utakmice. Barcelona je nevjerovatno uigrana ekipa, i ne znam kako ni jedna ekipa u Svijetu ne moze priblizno dobro igrati kao oni. Zasto jednostavno neki od trenera ne kaže svojim igračima : \'\'Haj\'mo ljudi i mi početi igrati kao Barca, pa nije valjda da se samo oni znaju dodavati i zadržavati loptu po 2-3 minute, a da je protivnička momčad i ne dotakne?!\'\' Dokle više ovo dominiranje Barce??? Može li mi neko reći?
dobro je pa je kraj februara, a to je najgori mjesec po formu barcelone. polako ali sigurno se barsa vraća u formu i ovim kiksom reala u la coruni titula ne bi trebala doći u pitanje.
trio fantastiko:-D