Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponisten gol jer real mora biti prvi
Ma nije ni sudijama jasno sta su ovde izmislili al pronaci ce nacin da se o ovome suti jer je ovakvih situacija protiv Barcelone i u korist Reala bilo 10 ove sezone. Prije nekoliko dana je izasla analiza sumnjivih situacija koje su direktno utjecale na rezultat i po tome bi Barcelona imala 7 bodova vise, Real 5-6 manje.
Čist offside ko suza.
ovog sudiju koji je ovdje dosudio ofsajd treba dozivotno suspendovat!
jedini razlog je zato što ove sudije ne znaju pravila i trebalo bi ih žestoko kazniti
Због истог разлога због којег у неколико десетљећа цијена ногометаша изађе ево на стотине милиона. Кладионице и намјештање кукова.
VAR je fudbalu donio više štete nego koristi.I ovo je primjer.Da ne spominjemo druge primere poništenih golova zbog ofsajda i druge greške.
pa nije do vara nego do sudija
Barselona navikla da je guraju 15 godina pa zadnje 2.3 šok i nevjerica
Reala guraju citavu povijest a tako je i dan danas
Cuj zasto...pa zato sto je ofsajd...
Kako može biti zaleđe kada 2.igrača prije Raphinhe diraju loptu ahhaah
E jesi pametan, za tebe je gledati šah pojam a ne pričati o fudbalskim pravilima.
Novinaru trebas se drzati kriketa, nije nogomet za tebe. Ako ovo za tebe nije offside ja nemam rijeci.
Zašto bi bio offside kad su loptu dotakli i odbrambeni igrač i Lewandovski prije nego je došla igraču koji je postigao gol a onda kada je upućena njemu tada nije bio u offside-u. Samo prati kretanje lopte, ako je išla samo pravo i niko je nije dirao, onda jeste offside.
Loptu je dirao igrac u napadu prije odbranbenog igraca . I to je trenutak gdje se gleda ko ie sve u offsideu. U tom trenutku je i Rafinha bio u offsideu i aktivirao se . A ako nije tako onda trebaju postaviti snimak da igrac Barcelone nije dirao loptu a ne ovaj snimak na kojem se vidi da je igrac Barce dirao loptu 99%
PRIKAŽI ODGOVORE (4)