Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma reklama za igricu i nije toliko losha mada su mogli nesto i bolje smislit...ali svakome je san polupati auto od milicije :) a to sto mu lopta dodje to je samo reklama i ne moguce da lopta onakvu stetu inace i napravi..ali malo mastu na volju treba pustiti ha ya inace je dobra reklama
Jaka reklama, ovi Katalonski cigani samo nesto se*u
Pa zabranili kolko je glupa reklama
ahhahah... vidi ovi glupih lojavih balyinskih poturica, vjeruja da lopta otkine točak na autu. stvarno ste glupi ko točak. hahhahhahah... sjeme vam j.e.b.e.m. mutantsko.
KOJA BUDALA MOŽE OVO ZABRANITI. OVAJ SPOT JE BOLJI NEGO IJEDAN BOSANSKI FILM.
Nije Roberto Carlos da ima onako jak sut...
JB M BARCI MR TVE HLADNOOOOOOOOOOOOOOOOO!
GANGHAM STYLE! :D
@marijuana sajsi tuki @CR7 i @Jedi knight Lassie je kuja glupani!!!
sta on ima toliku silinu udarca da spadne točak ili onako udubi neka mjesta automobila koja se mogu udubiti mozda pri sudaru??? pa ovi celnici barselone su glupi ko točak , cuj stavili veto na igricu u kojoj je predstavljena faktički fantazija inista lose...
Kakvi sve d.e.b.i.l.i imaju internet, da Bog sacuva. Tebe su sine pogodile dvije nesrece, ajd sto si navijac Reala jos si uz to i r.e.t.a.r.d da te nema veceg.
prapva papanska reklama
Čije li je kod Cristine. Kloc ni dijete nije znao napravit\' ko sav normalan svijet, mor\'o kupit.
Ljudi sta vam je to je reklama samo ,sto ste glupi toliko,nista cudno sto je unistio auto loptom , isto da je to bas stvarnost neka..cc :)
udari loptom u točak i on spadne.
nalozim ti se trebu ako je imas, ako je nemas onda nemamo o cemu razgovarat
Al ima sut u pm :)