Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve je u zivotu prolazno osim barse u finalu :D
nemaju ni 3% sanse, ne moze ih ni lesi izvuc sad, jebao vas bayern proslu, i ovu ce
Teško da će se dogoditi čudo. Bez obzira koliko mi je draga Barcelona treba staviti ruku na srce i priznati da je Bayern München odigrao strašno prvu utakmicu i na taj način ostavio veoma male ili skoro nikakve šanse da Barcelona prođe u finale... Ali fudbal je magična igra i ljudski se nadati. Kako god da završi večerašnja utakmica u finalu će igrati ekipe koje su to zaslužile.
Jest da volim Barsu puno ali vise mi se cini da je ovo nemoguca nego moguca misija :) Sretno veceras i ako nista pobjedite sa 1-2 gola razlike :)