Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko bi onda vrijedili Ronaldinjo, Debeli Ronaldo, Adriano, Roberto Carlos u danasnjem vremenu? Sve su ovo preseravanja i cilj da se ugase mali klubovi.
Oni nemaju cijenu :D
@Suki a eto kad bi pravili neku paralelu, adriano bi kostao nekih 700 miliona , debeli ronaldo milijardu i dvjesto, ronaldinjo isto tu negdje,carlos skromnih 500 miliona
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Odlicno trebalo bi se rijesti viska veznih igraca (Arda,Rafinha,Gomes) i dovest Serija iz Nice lik je masina.
@Frakson10 arda je vezni igrac isto kolko i kutinjo
@nagibuzbrdica22 Arda je propao u zadnji godinu dana je udebljo totalo van forme bolje ga se rijesiti.Kutinjo je odlicnoj formi. Nije bitno ni to jel zadnji vezni, krilo ili napad samo nek se rijese nega.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
200 milki i vodi kutinja :)
Pjanke se ubio za Barcelonu.
@Ammarh I po tome ispade da je Dembele vrijedan ovih para i da je kompletni od tadasnjeg debelog Ronalda? Po ovim ciframa jedan igrac moze da pobijedi cio tim.
Sve La Masija i rođeni Katalonci :)
Dzaba im.svi ti igrači, nije problem u napadu, ja bih rekao da nemaju adekvatnu zamjenu za velikog Xavija a i Iniesta je svoje odigrao. Andre Gomes, i ovaj Paulinho su smijesna opcija za takav klub. Simpatizer sam Reala i mislim da je vezni red ključ uspjeha.
@NigdjeNaSvijetu Veratti, Pjanić, David Silva, itd...na njih su trebali trošit pare.
Neka da prvo vidimo tog Paulinja pa cemo onda da ocijenimo, a sto se tice Andrea ma boze sacuvaj
Da nece kojim slucajem igrat s 5 napadaca a ? Najgluplje mi je kad napisu messi insistira , pa kad messi insistira nek iskesira 60 miliona i dovede zemljaka di mariu
Iako sam navijac Reala ova vijest me raduje,jer el clasicu se radujem kao da mi je rodjendan i volim onaj osjecaj kad znam da ce biti gutavo.A i svakako Barca je tim koji ima tradiciju i neka ih uvijek tu odmah iza nas.:)
@stranac123 Smješan si.
Ma kakva glupa transfer politika preko 100 miliona za "potencijal" dat jesu retardirani :D Ovo od muke sto ne znaju sta da rade nazor kupuju propala je vec ova sezona Real osvaja sve bolje da su ulozili u svoje domace igrace sta para