Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzaba Barci i 5000 dodavanja,kad im sudije pomazu.....guraju ih tako je preofirno.....nemam rijeci....Sjetite se da su Chelsea pokrali,pa Arsenal dva puta,sad Milan.....cista sramota.....
I da dodam, Barca je trenutno najjaci tim, zar im trebaju ovi penali, kad mogu bilo kome na svijetu dati gol sa pjesmom. Zato me zivcira ovo sve.
J*** vas dodavanje vise. Vidio sam u par navrata, dva igraca Barcelone se dodaju kao na treningu a niko im ne prilazi. Ako to brojite smijesno je. Dodavali se ne dodavali, da nije bilo ovih penala, bilo bi svasta.
Barselona igra antifudbal. U njihovoj igri može se naći hiljadu elemenata kako fudbal gubi svoju ljepotu (dribling, centaršut,driblanje i dosta toga). Mesi u bilo kojoj drugoj ekipi bio bi samo osrednji igrač. Sinoć je umro fudbal. Šteta što sudija nije obukao Barselonin dres pa da sve bude regularno.
I pored tolko peljanja - treba im poklonit penal da prođu. Tolko o Barseloni.
Koja glupost više sa informaijama o broju dodavanja jedne ekipe na utakmici to nije mjerilo ničega . Ako se ovako nastavi igrati fudbal umrijeti će fraza \"mat u tri poteza\".
ZNAJUL ZABARI DA SE SMIJE VISE OD JEDAN PUTA PRECI CENTAR NA GOSTOVANJIMA??? ZNAJUL ZABARI DA SE SMIJE VISE OD JEDAN PUTA PRECI CENTAR NA GOSTOVANJIMA??? ZNAJUL ZABARI DA SE SMIJE VISE OD JEDAN PUTA PRECI CENTAR NA GOSTOVANJIMA??? ZNAJUL ZABARI DA SE SMIJE VISE OD JEDAN PUTA PRECI CENTAR NA GOSTOVANJIMA??? ZNAJUL ZABARI DA SE SMIJE VISE OD JEDAN PUTA PRECI CENTAR NA GOSTOVANJIMA??? ZNAJUL ZABARI DA SE SMIJE VISE OD JEDAN PUTA PRECI CENTAR NA GOSTOVANJIMA??? ZNAJUL ZABARI DA SE SMIJE VISE OD JEDAN PUTA PRECI CENTAR NA GOSTOVANJIMA??? ZNAJUL ZABARI DA SE SMIJE VISE OD JEDAN PUTA PRECI CENTAR NA GOSTOVANJIMA??? ZNAJUL ZABARI DA SE SMIJE VISE OD JEDAN PUTA PRECI CENTAR NA GOSTOVANJIMA??? ZNAJUL ZABARI DA SE SMIJE VISE OD JEDAN PUTA PRECI CENTAR NA GOSTOVANJIMA??? ZNAJUL ZABARI DA SE SMIJE VISE OD JEDAN PUTA PRECI CENTAR NA GOSTOVANJIMA??? ZNAJUL ZABARI DA SE SMIJE VISE OD JEDAN PUTA PRECI CENTAR NA GOSTOVANJIMA???
Drugi penal nije smio biti sviran.Drzanje za dres ne mozes nikako okarakterisati kao penal a pogotovu sto je Nesta drzeci za dres isao za njim a onda je uletio Puyol izmedju njih dvojice i odgurao i Nestu i svog saigraca....Pogledajte malo taj usporeni snimak: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=w4mUncpN4ak Takvih startova se vidja na svakoj utakmici bar 10-ak puta.Za ovo slijedi upozorenje prije izvodjenja kornera za povlacenje. A pogledajte i ponisten gol za Milan prije 4-5 godina: http://www.youtube.com/watch?v=O4_KUczbX8M Barce je trenutno mnoga jaca od limitiranog sastava Milana ali ne treba to raditi na ovaj nacin........
Ako se sjetimo utakmice u Milanu i cistog penala na Pujolu koji sudija nije svirao, i pogledamo ovaj drugi penal u ovoj utakmici, shvaticemo sto ga je ovaj put svirao. Istu stvar rade igraci Milana i kontaju da ce opet proci. Mislim da je sudija i dobio instrukcije da svira penal ako dodje do neceg slicnog.