Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova ekipa ako osvoji titulu kraj onakvog Reala, bice to tragedija za fudbal i za ljubitelje fudbala kao igre generalno na planeti. Jadno je Barcelona izgledala, a ja zaista nisam vidio Mesija do one 100% sanse koju nije znao iskoristiti.
Sudis po jednoj utakmici?
Razlika izmedju Barce i Reala je sto Barca igra dobro i protiv jacih ekipa dok se Real i Ronaldo izivljavaju na fenjerasima, dok se protiv Atletica, Valencije i sl zavuku u misju rupu. Sramota bi bilo da Real osvoji pored ovakve Barcelone koja je u 2015 odigrala jednu slabiju utakmicu, dok je Real za sve to vrijeme uspio odigrati jednu dobru i to protiv strasne Granade.
Prvenstva se dobijaju na ovakvim utakmicama , a Real lijeci komplekse protiv fenjerasa !!! A tek C i njegove proslave hahahahhaa
sta pricas bolan..zabila bi i barca 9 golova da je mogla..
Gdje onaj mali nadje onu ciglu i udari Busqeta u vrat mogo ga je ubit malo je falilo
provukla se barcelona , ali i enrike malo kenja sa astavom , srecom tri boda tu i polako jos 9 kola bez kiksa i titula je tu :D
bili su poprilicno losi sreca pobjedise ipak su 3 boda najvaznija
tesko ali zasluzeno,i sve blize tituli,imam feeling vracamo se u one guardioline dane,svi trofeji nam se smjese..
hehehe zasluzeno... ja mislim da je sudija ispod imao dres barce
Čist go Neimara poništio
Barsa je sve bliže tituli
Ma zna se ko je najbolja ekipa u spaniji,Fc Barcelona,mas que un club
Mes Que....
nismo na casu,koji kurac ispravljas hah
vazna gostujuca pobjeda