Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovak klix je zaista samo jedna jebena zuta stampa. Eto svi veliki klubovi se sve otimaju za Pjanica; eto samo sto nije otisao u Barcelonu ali evo 3-4 godine nikako da se razrijese kakve sitnice; Menadzeri M.Unated-a oci iskopase jedan drugom koji ce od njih dovesti Pjanica; citav P.S. Jarmain na koljenima moli Pjanica da dodje.....itd..itd. Koje jebene izmisljotine i budalastine se ovdje nece naci i mogu procitati !!! A istina je da ce Pjanicu trebati malo vise truda da sebi osigura startnu poziciju i u jebenoj Romi u narednoj sezoni (osim ukoliko ih ne napusti nekolicina njihovih najboljih igraca).
Jah osim sto imaju prioritete a to su Pogba Koke neki iz salkea i Isco koja je to opcija Pjanic 4 ili 5
nadam see
Ma sta ces drugo nego grohotom se nasmijat
Pjanić je igračina ali trebate malo to popustiti vi novinari, čovjek valjda ide na operaciju a ovdje pričate o transferu u Barcu, niđe veze.
bravo pinc 💚
jaoooooooooooooooo neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee opet!!!!
Mnogi misle da je Pjanic osrednji igra, grijesite drugovi. Ova baljezganja po novinama i portalima su standardna; ali Pjanic je jedinstven igrac i pokazat ce on to tek.
25 godina frajer ima
Winner al Ronaldo je u Pjanicevim godinama igro ko Bog a Pjanic ove godine igra uzasno. A u Repci ko da ga nema.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Je l ovo nesto ozbiljno ili neka sala?