Žele Neymara i Geretha Balea
0
Barcelona sprema 50 miliona eura za ljetnu kupovinu
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glup si nije to hrvatsko mjesto vec bosansko vazda bilo bosansko u uvijek ce biti bosansko, ato sto ste vi izdali vlastitu zemlju i zelite biti nesta sto niste nikada bili to je vac vasa osobna sramota vi ste dio izdajnickog naroda bez identiteta
Za 50 miliona dovest Balea i Neymara? Je li se neko šali ovde? Jesu dobro ovi iz Barcelone? Bale vredi 35 miliona, dok Neymar vredi 30 miliona. Ali nijedan klub neće prodati ovde igrače ispod 40-50 miliona. Barcelona je što se ovoga tiče jedan veoma nesposoban klub. Što će im Neymar? On se u njihovu igru uklopiti? Kako? Pored Messija? Messi je igrač koji pravi razliku, Neymar hmmm.. pa on može na klupi sedit... Balea oke, ali i Bale je defanzivno loš, a oni traže levog bočnog. Bolje bi im bilo da kupe nekog štopera, Thiago Silva npr... Bezveze su ovi transferi!
@Buco jeste sine samo je razlika sto barca osvoji sve zivo, a real ne moze meda... hvala, prijatno ;)
vidi Susane jest ružna..
Zar ti dosad nisi skontao da ovaj portal uglavnom prenosi vijesti iz Crne hronike, o Dzeki i o Kim Kardashian?
Ne kontate! Gareth Bale je izdanak Barcine škole fudbala, kao i Neymar! Oni su Barcini igrači, Barca ima svoju školu iz koje su ponikli Dani Alves, Alexis Sanchez, Eric Abidal, Mascherano, Fabregas i Pique, a ova dvojica posljednjih su samo bili na posudbama u Arsenalu i Manchester Unitedu, oni su se tek afirmisali kao igrači u Barci. A Real šuga troši milione na pojačanja, jer nemaju školu kao mi. Vjerni Barcin fan since 2009
Jadni ste. Opet se niste udostojili niti prenijeti vijest da je osmerostruki i aktualni prvak BiH u košarci HKK Široki ostvario još jednu, dvanaestu pobjedu u ABA ligi ove sezone. Utakmica je igrana 24.02.2012. u 18h, Široki je pobijedio Laško, i u susretima sa klubovima iz Slovenije ima omjer pobjeda i poraza 7:0! Time je osigurao da iduću sezonu BiH u ABA ligi može imati 2 predstavnika umjesto dosadašnjeg jednoga. Kako vas nije stid? Samo u zadnje 3 utakmice u ABA ligi koje je igrao Široki niste prenijeli vijest o 2 pobjede, ali ste zato javili da je Široki izgubio od Partizana u Beogradu. To dovoljno govori o ovome portalu, njegovim urednicima, ali i politici koja se vodi u ovoj državi. Vijesti o pobjedama Širokoga u ABA ligi se ne prenose zbog: 1.Toga što je Široki HRVATSKI klub, iz jednoga relativno maloga HRVATSKOGA mjesta? 2.Zbog toga što vam ovakve vijesti nabijaju komplekse? 3.Zbog toga što vam netko treba plaćati da prenesete neku pozitivnu vijest? STIDITE SE, OPET I OPET!!!
50 miliona evra je vise nego sto iznosi platna masa svih nasih prvoligaskih klubova zajedno
Mora da je pametna na tome polozaju, jer realno je grob, ali opet bi ga bez bis.m.ileta umocio samo kad bi dala.
to rade veliki klubovi kao barca a ne kao mali remziski timovi sa smorijnom :D