Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji ! To su jos jednom pokazali i dokazali !
Ma najjaci klub.... Barcaaaaaaaaa
A bilo bi dobro da ima jos ovakvih timova u primeri :/ Oni s Hayata unaprijed godinu dana znaju koga ce prenositi. :D HaJ vozz i ralno najbolji su!
Joj ovoga bogalja sta je sve branio...al Barca je barca... Mes Que Un Club
Gledam maloprije vremensku prognozu za Evropu. Kazu sinoc u Madridu zabiljezena temperatura od -5. Isto kazu da ce im slijedece sedmice mozda biti i niza temperatura. A kazu da je u Barceloni vrijeme uobicajeno za ovo doba godina. Jutros izmjereno +5, s tim da bi do kraja mjeseca trebalo biti znacajno toplije.